Обновената фешън серия на Nokia

Обновената фешън серия на Nokia
Nokia реши да допълни миналогодишната си линия от фешън телефони L'Amour Collection с няколко нови модела. Освен повторното представяне на Nokia 7360 - сега в няколко други цвята и етно декорации на панела, в анонса се открояват първият 3G фешън телефон на компанията - Nokia 7360, и подложеният на хардуерен фейслифт Nokia 7373. Този път дизайнерите са заложили на тенденцията nouveau-ethnic, характеризираща се с приглушена тоналност на ползваните избелели цветове.
Nokia 7390 комбинира 3G възможности с 3МР камера с автофокус, снабдена със светкавица, втора с VGA резолюция за видеоразговори, MP3/AAC/M4A/eAAC+/AAC плеър с външни бутони за управление и microSD слот. Телефонът разполага още със стереоговорители с опция за създаване на 3D ефект, FM радио, основен QVGA TFT дисплей и допълнителен с резолюция 160 x 128 пиксела (262К цвята). Очакваната цена на предлаганото в два цвята устройство е 450 евро преди данъци и такси.
Nokia 7373 е обновена версия на модела 7370, като сега включва 2МР камера, microSD слот за карта и 8 MB вградена памет. Приблизителната цена на телефона е 350 евро преди данъци и такси.