Официално приложение за "Евро 2012" за таблети и смартфони с Android

Официално приложение за
До началото на 14 Европейско първенство по футбол остава малко повече от месец и макар че и този път България няма да вземе участие в него, много родни фенове ще проследят с интерес срещите в Полша и Украйна. Ако имате телефон или таблет с Аndroid и искате да сте винаги в час със ставащото на терена, можете да направите това с помощта на безплатното приложение, което е достъпно за изтегляне в Google Play Store. То е съвсем официално, тъй като идва от УЕФА (Union of European Football Associations) и осигурява достъп до новини за спортното събитие, резултатите от мачовете в реално време, известия при промяна в резултата, снимки, класиране и др. Има и опция за достъп до видеорезюмета на мачовете, но последното се заплаща.

Приложението, изглежда, е налично в няколко варианта за смартфони и таблети, като част от тях са спонсорирани от Orange и не са достъпни в България. От връзката по-долу можете да изтеглите наличния за нас вариант, който е предназначен за смартфони с платформата на Google.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.imano.euro2012.row

  • Мня, за теблети не баца приложението. Пробвах да си го сваля на Flyer-а, после и на Galaxy 10.1 - не ста'а - incompatible...(whistle)
    waylander