OnePlus 6T ще излезе през октомври на цена 550 долара

OnePlus 6T ще излезе през октомври на цена 550 долара

CNET разкрива, че OnePlus е на път да направи голям пробив на американския пазар и за пръв път ще си партнира с местен оператор. Според изданието това ще стане с излизането на OnePlus 6T през октомври, който в Щатите ще се предлага ексклузивно в мрежата на T-Mobile и ще включва специално оптимизиран софтуер за телекома. Заедно с това става ясно, че цената на телефона ще бъде по-висока от тази на OnePlus 6 - споменават се 550 долара, което ще е малко увеличение спрямо сегашните 529 долара.

Това едва ли е изненадващо, защото през годините цената на продуктите на OnePlus се увеличаваше постоянно. Китайската марка все още е сравнително нишова, така че влизането в магазините на T-Mobile може да увеличи значително потенциалната й потребителска база. CNET посочва, че OnePlus все още е в процес на одобрение на телефона от T-Mobile, така че партньорството още не е окончателно, но предполагаме, че е въпрос на време за преминаване на процедурите.

Източник: CNET

 • 6T ще е визуално и хардуерно идентичен с Oppo R17 Pro. https://www.gsmarena.com/oppo_r17_pro-9288.php
  ronnie
 • Уоу, колко трябва да ни е тъжен живота, че да се сравняваме кой се занимава да знае повече чуждестранни пичове. Щом тва те кефи, godspeed, мен не ми се занимава да знам всеки по-известен актьор, имам си живот за живеене.
  RazzleDazzle
 • Ох колко мъка има. Това, че не знаеш кой е този „пич”, не говори зле за него. По-скоро, меко казано .. зле за теб. Нищо де, добре, че е Гугъл да те просветли. Все пак си направил някакво усилие, а можеше и това да го няма.
  StefiMo
 • Явно яко го бутат към индия, щом с тоя пич дето трябваше чичо гугъл да помага да го разбера кой е.
  RazzleDazzle
 • Official Teaser Ft. Amitabh Bachchan [Youtube]https://www.youtube.com/watch?v=XxcKaW9_hoU&feature=youtu.be[/Youtube]
  PoceH_BS
 • [Quote]Това да не е конкурс за Мистър смартфон ![/Quote] Ами не, не е. Питането ми беше провокирано от ето това мнение: [Quote]Spikul Дата: 07.09.2018 08:13 [B]Няма такава грозотия[/B] [/Quote] Относно новата Нокия с 5-те камери.
  PoceH_BS
 • Бих се примирил с веждата и мустака ако цената беше добра, но на фона на Poco - $300, всичко над тази цена трябва да е перфектно, а това изключва вежди и мустаци!
  mobi96
 • С това мини мустаче съм съгласен. Бих купил такъв вид.
  Вито
 • Това да не е конкурс за Мистър смартфон ! Просто това е последният етап и при следващите модели най-вероятно няма да я има ,,любимата" ти веждичка ;)
  Боби13