OnePlus 7 Pro може да предложи дисплей с честота на опресняване 90Hz

OnePlus 7 Pro може да предложи дисплей с честота на опресняване 90Hz

Главният изпълнителен директор на OnePlus - Пийт Лау, сподели в Twitter първия официален тийзър, свързан с предстоящата серия смартфони OnePlus 7. Според него, устройството ще предложи „Бърза и Гладка“ (Fast and Smooth) работа, без да се разкриват подробности, свързани с това. На заден фон е видим смартфон с извит екран, а ако слуховете за три варианта на модела се окажат верни, това най-вероятно е OnePlus 7 Pro. Стандартният модел на смартфона би трябвало да предложи плосък екран, а третата разновидност (OnePlus 7 Pro 5G) ще поддържа работа с 5G мрежи.

Междувременно лийкърът Ишан Агравал (@ishanagarwal24) разкрива интересни подробности за OnePlus 7 Pro, който според него ще разполага със Super AMOLED дисплей с резолюция Quad HD+ и честота на опресняване 90Hz. Именно последната особеност може да доведе до по-гладка работа на системата. Освен това OnePlus 7 Pro ще разполага с тройна основна камера с широкоъгълен обектив и с телефото оптика за приближение. Налични ще са още стерео говорители, USB Type-C 3.1 и батерия с капацитет 4000 mAh, поддържаща технологията за бързо зареждане Warp Charge 30. Очаква се премиерата на новите устройства да е на 14 май.

Препоръчани оферти

  • Супер, но е малко на гол тумбак чифте пищови. С тези литиеви батерии, които така ще падат още по-бързо. Но ако може да е като опция за игри - да се включва по желание - добре.
    tzincbg