Moto Z4 може да предложи чипсет Snapdragon 675 и 5G поддръжка чрез модул

Moto Z4 може да предложи чипсет Snapdragon 675 и 5G поддръжка чрез модул

През изминалите месеци се появяват слухове, а и рендъри, според които Motorola работи върху нов модел в серията Z, който ще се казва Moto Z4. От сайтът 91mobiles са се сдобили с вътрешен рекламен материал за устройството, в който са включени и основните му параметри. Моделът ще разполага с OLED дисплей с диагонал 6.4“, резолюция Full HD и вграден в него скенер на отпечатъци. Устройството ще работи със стандартната версия на Android 9 Pie с познати функционалности като Digital Wellbeing, Google Lens, Moto Display, Moto Actions и Moto Experiences. Moto Z4 ще използва чипсет Snapdragon 675 и ще може да се свързва към мрежи от пето поколение чрез представения преди време 5G модул.

Интересно е, че устройството ще разполага с единична основна камера с 48MP сензор, като ще използва технология Quad Pixel за комбиниране на 4 пиксела в един. В документа се споменава за наличието на нощен режим, наречен Night Vision, който ще е подобен на Night Sight в смартфоните Pixel. Предната камера ще има 25MP сензор и ще предлага режим за групово селфи плюс технология Quad Pixel. Моделът ще разполага още и с технологии за изкуствен интелект в камерата, както и с функция за AR стикери.

Moto Z4 ще включва батерия с капацитет 3600 mAh, поддръжка за технологията за бързо зареждане TurboCharge и издръжливост до два дни. Сред останалите характеристики са още водоотблъскващ дизайн по подобие на останалите модели в серията и 3.5 мм жак за слушалки. Макар да не се споменава точна цена, тя ще е „наполовина“ на тази на флагманите. Според слуховете Moto Z4 ще осигури още 4/6GB RAM, 64/128GB вградена памет, капковиден прорез в дисплея и USB Type-C порт.

Източник: 91mobiles

Оферти на деня