OnePlus 7 Pro с отлично представяне в тестовете на JerryRigEverything

OnePlus 7 Pro с отлично представяне в тестовете на JerryRigEverything

Популярният YouTube канал JerryRigEverything успя да подложи на своите екстремни изпитания и представения на 14 май OnePlus 7 Pro и резултатите са повече от впечатляващи. При издръжливостта на дисплея на надрасквания няма изненади и новият флагман на OnePlus показва същите резултати като останалите устройства с Gorilla Glass. Изскачащата камера за селфита също е покрита със закалено стъкло, което означава, че е изключително издръжлива, въпреки че областта около нея е с пластмасови елементи, които логично са по-лесни за надраскване.

OnePlus са използвали метал за рамката и бутоните, което е добра новина за потребителите и гарантира по-трудното нанасяне на щети на устройството. Задният панел на OnePlus 7 Pro също е от Gorilla Glass, което му осигурява сходни резултати с тези на дисплея при опитите за надраскване. Логото на OnePlus е под стъклото, което пък означава, че няма опасност то да се отлющи с времето.

Най-впечатляващата част от представянето на смартфона е тестът с нагряване. Тук AMOLED панелът на OnePlus 7 успява да изкара около минута, без да се появят мъртви пиксели. По принцип устройствата с AMOLED екрани издържат на този тест около 20 секунди, така че постижението определено е изненадващо. Добри думи трябва да се кажат и за вградения в екрана сензор на отпечатъци, който продължава да работи добре дори при сериозно надраскване на стъклото. OnePlus 7 Pro се представя отлично и при изпитанията с огъване, което му осигурява една от най-високите оценки на JerryRigEverything в последно време.

Препоръчани оферти


Втора употреба с гаранция