OnePlus 8T Cyberpunk 2077 Edition е за феновете

OnePlus 8T Cyberpunk 2077 Edition е за феновете

OnePlus представи нов вариант на анонсирания наскоро смартфон OnePlus 8T Cyberpunk 2077 Edition. Както подсказва и името на това лимитирано издание, то е вдъхновено от предстоящата едноименна игра. За съжаление на феновете обаче, телефонът изглежда ще е наличен само в Китай, като продажбите му там започват на 11 ноември.

Препоръчани оферти

Основните разлики със стандартния вариант на устройството са визуални, като секцията с основната камера е увеличена значително. В нея е поставен надпис, включващ цифрата 2077, а логото на Cyberpunk е вградено в долната част на гърба в друг изпъкнал стъклен панел.

Телефонът е в черен и сив цвят с жълти елементи, а в комплект с него идва и специален кейс с отвори при основната камера и другия стъклен елемент. Освен това потребителите получават зарядно с логото на играта и други тематични подаръци.

Налични са и някои софтуерни добавки като тапети, теми и икони в стил Cyberpunk 2077. Устройството се предлага само във вариант с 12GB RAM и 256GB памет за файлове на цена 3999 юана (515 евро).

Източник: OnePlus