OnePlus ще осигури разширена софтуерна поддръжка на всички свои телефони

От OnePlus обявиха промяна в политиката за софтуерна поддръжка на своите телефони. Тя влиза в сила веднага и обхваща всички модели на компанията. Съгласно промените смартфоните на OnePlus ще получават цялостни обновления на операционната система в рамките на две години след тяхната пазарна премиера. Голямата новина е, че е добавен и допълнителен период от 12 месеца, по време на който телефоните ще получават ъпдейти за сигурността. От OnePlus уточняват, че тези актуализации ще бъдат публикувани на всеки два месеца. По този начин от OnePlus осигуряват тригодишна софтуерна поддръжка, която обхваща 24 месеца с нови версии на Android и допълнителни 12 месеца с ъпдейтите на Google за сигурност.

Източник: OnePlus

 • Казах, че имат повече модели на година, които трябва да поддържат, ама ти като прочетеш Apple и няма как да започнеш да плюеш. Бих те попитал какво общо има 5S със темата или с думите ми, ама не ми се слушат за милиарден път твоите глупости. Честно казано, най-голямата фенщина в този форум идва от хора като теб и е предимно свързана с това да се плюе по дадена марка, а не да се хвали. Ама е всеизвестен факт, че човек най-много мрази в другите това, което всъщност мрази в себе си. Обсъждаме ние гръмките думи на OnePlus и няма как да не се сравни марката с друга подобна, която също разполага със сравнително малко портофолио всяка година (т.е. това няма общо с политиката на американците за ъпдейти, а е едно просто сравнение на брой представени модели), за разлика от повечето производители, пък изведнъж ни в клин, ни в ръкав Росен трябва да ни уведоми, че, разбираш ли, 5S не поддържал всички нови функции при последния ъпдейт. И какво постигна като кажи-речи във всяко мнение твоята божествена персона ни уведомлява за проблемите на Apple? Изкара ли си негативната енергия? Спаси ли някой от плачевняи избор? Или обичаш да се чувстваш като малко детенце, което категорично отказва да спре да реве всеки ден?
  muamamu1
 • [Quote][B]Дори Apple[/B] вече имат повече. И пак получаваш само две години.[/Quote] Я си прочети отново първото мнение в темата, че явно и 5 мин. не можеш да помниш вече. Това заблудените фенове на изгнилата ябълка сте много, ама наистина много зле обвинявайки другите за собствените си глупости!
  PoceH_BS
 • Сигурно имаш някакъв таен фетиш към iOS или вечер си мечтаеш за Тим Кук, докато лъскаш настървено, за да повдигаш темата за Apple навсякъде, дори и да не се споменава изобщо до този момент.
  muamamu1
 • Всеки уважаващ себе си наблюдател на смяната на цифричките ще си купи изгнилата ябълка, защото там е 5 годишната поддръжка, налЕ? Да, ама не, колко от новите неща е получил 5S (изключая някой и друг тапет) с иОС 12, М? Отговора е николко. п.п. За да не се направиш отново на недоразбрал, когато получиш нова версия на андроид - получаваш всичко без ограничение за разлика от иОС където получаваш само смяна на цифричките и нищо повече.
  PoceH_BS
 • Не разбирам какво искаш да кажеш? Искаш в темата за OnePlus специално да секонцентираме на всички останали марки ли? Просто казвам, че софтуерът изобщо не е за гордост при тях. :)
  muamamu1
 • Страшна гордост - 2г била "разширена софтуерна поддръжка". Да беше 5 години ги разбирам, но това е майтап. Като логиката на Хуавей, че телефоните от миналата година били "старите телефони".
  StefiMo
 • Да бе, само за техния софтуер излиза информация за дупки и бъгове.
  Вито
 • По принцип съм съгласен, ама OnePlus пускат по 2 телефона на година. Дори Apple вече имат повече. И пак получаваш само две години. Да не говорим, че за техния софтуер постоянно излиза информация за бъгове или за дупки в защитите.
  muamamu1