OnePlus TV ще разполага с 8 говорителя с обща мощност 50W

OnePlus TV ще разполага с 8 говорителя с обща мощност 50W

Очаква се на 26 септември OnePlus да представи първия телевизор в портфолиото си, като вече знаем, че той ще разполага с QLED дисплей с диагонал 55 инча и 4K резолюция. Освен това се очаква устройството да разчита на чипсет MediaTek MT5670 и да разполага с 3GB RAM. Сега благодарение на Amazon Индия имаме и с частична информация за звуковата система на OnePlus TV.

Телевизорът ще разполага с 8 говорителя с комбинирана мощност 50W, като обещава да предложи и добро качество при ниските тонове. Моделът ще поддържа технологиите Dolby Atmos и Dolby Vision, което би трябвало да доведе до качествени картина и звук в зависимост от наличното съдържание. OnePlus TV ще използва операционната система Android TV с персонализиран интерфейс и ще е позициониран във високия клас.

Междувременно основателя на OnePlus Пийт Лау публикува и снимка на дистанционното управление на телевизора. То е с тънък алуминиев корпус и освен с няколко бутона е снабдено и с голям тъчпад за по-удобно управление. Прави впечатление, че бутоните за звука са като тези на смартфон и се намират от едната страна. Дистанционното има и USB-C порт за зареждане.

Източник: Amazon

Препоръчани оферти

 • Принципно има два вида home theater systems, Bang&Olufsen и всички останали пробващи се
  n1
 • -
  npet
 • Ще искат да ни изклатят за китайски телевизор като за корейски, така ми се струва. Добре, че поне ще го надънят с колони, топ екран, Андроид, всички екстри, та да вдигнат летвата и на другите. Това е добре за всички. :)
  tzincbg
 • -
  npet