Huawei P30 Pro получава интересни нови цветове

Huawei P30 Pro получава интересни нови цветове

Както очаквахме, Huawei използва изложението IFA, за да представи нови цветове за флагманския модел P30 Pro. Премиерата беше направена от шефа на потребителския бизнес на компанията Ричард Ю, който обяви, че за 6 месеца продажбите на моделите от серията P30 са надхвърлили 16.5 милиона броя, което е с 53% повече спрямо серията P20.

Това е впечатляващо постижение, което несъмнено щеше да бъде още по-добро, ако липсваха спънките от американските санкции. Двата нови цветови варианта на Huawei P30 Pro са двутонови и са вдъхновени от природата. И двата имат заден панел, който е разделен на две части, като всяка има различна текстура – долната част е матова за избягване на отпечатъците при захващане, а горната е гланцова.

Според компанията Mystic Blue наподобява отражението на небето в морето, а Misty Lavender е вдъхновен от цвета на лавандуловия залез. Преди дни устройството получи ъпдейт с функция за нощни селфита, а скоро неговите потребители ще са първите с възможност да изпробват EMUI 10 на базата на Android 10.

Оферти на деня