Още снимки на нови телефони от HTC

Още снимки на нови телефони от HTC
След като от кухнята на HTC изтече информация за таблетите, които компанията подготвя, сега е време благодарение на сайта PocketNow да научим и с работата по какви телефони ще са заети от HTC в близко бъдеще. Тайванската компания явно ще има доста работа, тъй като става дума за цели шест (?!) нови телефона. Първият от тях ви показахме вчера, а за него се предполага, че ще бъде наследник на HTC Desire, който беше представен преди година на мобилния конгрес. Освен че прилича на него, разполага и с предна камера, а по всяка вероятност екранът ще е с диагонал, по-малък от 4".

Следващ в списъка с публикувани телефони е може би по-малкият брат на Nexus One. Телефонът разполага и с тракбол в долната част под бутоните и освен това е с по-различен дизайн на говорителя. Изглежда, че екранът му ще е с диагонал 3,2" и има вероятност да разполага с камера на предния панел, ако това, което прилича на камера, не се окаже сензор за светлина. В китайската версия на страницата на HTC по-зорки потребители са забелязали този телефон с номер на модела A3380.

Изображение на телефона без бутони, който HTC явно подготвят, се появи и по-рано, но сега той отново е в списъка с изтеклата информация, което можем да приемем като потвърждение за съществуването му. Телефонът явно ще има поне CDMA версия, тъй като има лого на Verizon. Изглежда, че HTC ще се погрижи и за китайските потребители с телефон с доста голям екран (по всяка вероятност с диагонал 4,3"). За него засега няма подробности, но телефонът носи логото, което можем да видим и върху корпуса на HTC Oboe, който в момента се продава в мрежата на China Telecom.

Наследникът на HTC Smart също е сред ангажиментите на компанията за близкото бъдеще, макар и телефонът на снимката да е с различно разположение на бутоните от това на оригиналния телефон, който, както знаем, използва платформата Brew MP. Другият телефон, чиято снимка се появи, разполага с бутони за началото и края на разговора в допълнение на традиционните бутони за Android. Ако съдим по изображението, моделът също ще бъде от по-нисък клас и с екран с диагонал 3,2" или по-малък. В китайския сайт на HTC устройството се споменава с името A3380. Със сигурност обаче ще се оглеждаме по време на мобилния конгрес, за да разберем каква част от споменатите устройства ще бъде представена официално.