Откриване на БАИТ ЕКСПО 2004

Откриване на БАИТ ЕКСПО 2004
Деветото поред издание на най-голямото изложение за информационни и комуникационни технологии БАИТ ЕКСПО беше открито лично от вицепремиера и министър на транспорта и съобщенията Николай Василев. Приветствия поднесоха специалните гости на изложението Ивайло Калфин, съветник по икономическите въпроси на Президента на Република България - от името на Президента, Саша Безуханова - от името на BIBA, Силвио Хотаран - от името на ИКТ бизнеса в Югоизточна Европа. Васил Василев, председател на Управителния съвет на БАИТ, представи акцентите тази година и пожела успех на фирмите изложителки и на самото изложение.
По време на откриването беше връчена награда за цялостен принос към информационните и комуникационните технологии. Това отличие се дава за първи път тази година, а за носител на наградата стана академик Ангел Ангелов, който е основател на IT бранша в България.
"За мен тази награда е най-ценната в професионално отношение, тъй като тя е признание на цялостната ми работа досега в областта на информационните и комуникационните технологии", сподели академик Ангелов.
По време на БАИТ ЕКСПО 2004 се проведат и 56 фирмени семинара - с 28% повече от предходната година, които ще внесат повече яснота за новите продукти на изложителите, за отстъпките, които предлагат, и за тяхното позициониране на пазара.
За да бъдат улеснени както изложителите, така и потребителите, желаещи да посетят БАИТ ЕКСПО с конкретни инвестиционни намерения, през седмицата билетите за изложението са 6 лв., а билетите в петък, събота и неделя за всички желаещи да се докоснат до света на високите технологии - 2 лв. Посещенията за организирани групи от учащи се през седмицата също са 2 лв.

 • to tam kvo ima To ot godina na godina vse po-tupo stava
  DefaultUser
 • 10X:-) to tam kvo ima
  DefaultUser
 • не си губете времето ,изложението е голям ташак.... 10X:-)
  DefaultUser
 • Както обикновенно
  C0ldblooded