Селфи камерата на Galaxy Note10 вече показва известия чрез светлина

Селфи камерата на Galaxy Note10 вече показва известия чрез светлина

Подобно на Samsung Galaxy S10 новата серия Note10 не предлага вграден светлинен идентификатор за известия. Въпреки това сравнително бързо се появиха решения на външни разработчици, които добавят подобна възможност чрез използване на отворите за селфи камерите. Впоследствие и Samsung предложи подобна функционалност чрез приложението EdgeLighting+ за Galaxy S10, а сега и за Note10. EdgeLighting+ дава възможност за персонализиране на цвета, анимираните ефекти, широчината и нивото на прозрачност на светлата лента по ръба на екраните на съвместимите устройства.

Иновативните възможности на EON от VIVACOM

Иновативните възможности на EON от VIVACOM

Функцията EdgeLighting+ е обновена с нов ефект на име „Black hole” за Galaxy Note10 и Note10+, който осветява зоната около отвора за предната камера при получаване на известие. Потребителите могат да избират между различни цветове и форми, както и да зададат продължителността на ефекта. За да функционира добавката е необходимо да позволите на приложенията да използват този тип подсветка при изпращане на известие.

Източник: Sammobile

 • ма вече няколко приложения, които играят ролята на светлинен индикатор. Работят и на заключен екран и могат да се персонализират както си поискаш. Липсата на ЛЕД лампичка за известия отдавна не е проблем. А решението е доста добре измислено. Бих казал и ,че изглежда по-добре от колкото с лампичка. Ето едно видео: https://www.youtube.com/watch?v=9LpRtK9Ud40&t=141s Да, ама пак работи САМО при получаване на съобщението а не както би трябвало - постоянно
  kokata
 • Има вече няколко приложения, които играят ролята на светлинен индикатор. Работят и на заключен екран и могат да се персонализират както си поискаш. Липсата на ЛЕД лампичка за известия отдавна не е проблем. А решението е доста добре измислено. Бих казал и ,че изглежда по-добре от колкото с лампичка.

  Ето едно видео:

  https://www.youtube.com/watch?v=9LpRtK9Ud40&t=141s
  Say10
 • Тва смотано решение работи САМО когато получаваш известие! След това всичко гасне и пак трябва да пипаш екрана за да разбереш дали си изпуснал някакво известие. Пълен боклук!
  kokata
 • Много "елегантно" решение. Браво
  Kuzmanow