Първа снимка на модулите за Lenovo Moto Z

Очакваме на 9 юни Lenovo да представи новите модели в серията Moto X, чието име ще бъде променено на Moto Z, а според досегашните слухове отличителната им черта ще бъде опцията за разширяване на възможностите чрез добавяне на допълнителни модули върху задния панел. Докато чакаме официалната премиера, Ивън Блас (@evleaks) публикува снимка, за която твърди, че показва три от модулите. Функцията на единия от тях е ясна – той е предназначен за камерата и на пръв поглед разполага със светкавица (ксенонова?), собствен сензор и може би оптично приближение.

Препоръчани оферти

Вероятно това е добавката с име Pro camera, за която стана дума преди дни. Другите аксесоари в серията MotoMods се казват adventure, theater, stereo, power и style и ако трябва да предположим каква функция имат, то вероятно става дума за споменатия по-рано удароустойчив панел с широкоъгълен обектив, панел с пико проектор, панел със стерео говорители, панел с допълнителна батерия (в средата на снимката?) и може би панел с естествена кожа или някакъв друг премиум материал. По-късно Блас публикува снимка на версията на един от очакваните два телефон с бранд Droid за американския оператор Verizon.

Ново

По-късно Блас уточни какво е предназначението на показаните модули - пико проектор, високоговорители JBL и модул за камерата с логото на Hasselblad.