Първата серия продукти с бранда Logi съдържа калъфи за iPad

Първата серия продукти с бранда Logi съдържа калъфи за iPad

Наскоро Logitech представи освеженото си лого и напълно новия бранд Logi, който обеща скоро да видим в нови продукти. Това вече е факт със серията цветни калъфи за iPad и iPad mini с името Blok, които са с повишена устойчивост и обещават да предпазят устройствата от повреда при падане от височина почти 2 метра. Компанията е постигнала това като е добавила в ъглите абсорбиращ полимер, който се огъва при удар.

Най-евтиният от калъфите, който включва и протектор за екран, се продава за 40 долара, а за 70 долара получавате Logi Blok Protective Case, който има по-сериозна екранна защита и може да се трансформира в стойка за устройството – този модел обаче е наличен само за iPad Air 2. Пак за него е и Logi Blok Protective Keyboard Case, който струва 130 долара и включва подвижна клавиатура, която се прикрепя към калъфа чрез магнити. Продажбите започват през август.

  • Не е случайно - нали взеха един от главните дизайнери на Lumia - http://www.mobilebulgaria.com/news/35074/08072015g-logitech-promenya-logoto-si-i-vavejda-nov-brand
    chilko