Първи снимки на HTC Proto

Първи снимки на HTC Proto
За HTC Proto писахме в началото на месеца, когато онлайн се появи първата информация за устройството. Това е модел от новото портфолио на тайванската компания, което очакваме да получи премиерата си през идните седмици и се появи в продажба през есента - навреме за сезона на предпразнично пазаруване. Предварителните данни подсказаха, че моделът може да мине като наследник на One V, но не е ясно дали ще е част от серията One, или не.

Благодарение на The Verge се появиха първите снимки, които показват как ще изглежда моделът, и от това, което виждаме, може да предположим, че става дума за международна версия на един от моделите от серията Dragon, които бяха предназначени за китайските мобилни оператори. Техническите характеристики са леко променени и включват 4" дисплей с WVGA резолюция, 5МР камера, 4GB вградена памет, 512MB RAM и двуядрен процесор Qualcomm MSM8225 Snapdragon с работна честота 1GHz в корпус с дебелина 9,62 мм.

Много е вероятно да чуем повече за устройството в началото на септември - тогава в Берлин се провежда изложението IFA 2012, а освен Samsung на него ще има присъствие и на HTC. Ние също ще сме там.

http://www.theverge.com/2012/8/23/3263295/htc-proto-pictures