Първият магазин на Xiaomi в България ще заработи съвсем скоро

Първият магазин на Xiaomi в България ще заработи съвсем скоро

През последните дни много посетители на столичния мол Paradise Center забелязаха, че се подготвя откриването на нов магазин и той ще бъде на китайската компания Xiaomi. Това ще бъде първия подобен обект в страната ни, а отварянето му се подготвя отдавна, но пандемията доведе до промени в плановете на родния офис на Xiaomi.

Магазинът несъмнено ще привлече вниманието на феновете на марката, а докато чакаме откриването потърсихме допълнителна информация от Xiaomi и по точно от Александър Величков, който е ритейл мениджър за България на компанията и отговаря и за обекта в Paradise Center.

От него научихме, че засега се планира откриването да бъде през втората половина на юли, така че няма да се наложи да чакаме дълго. Mi Store ще е с площ над 150 квадратни метра и на практика ще бъде разположен на мястото на два по-малки обекта.

Официалният магазин ще предлага всички налични в България продукти на Xiaomi, но освен това ще видим някои нови продукти от нейната екосистема. И нещо интересно за очакващите телевизорите на Xiaomi - в него първо ще започнат продажбите им в България. Повече информация около точната дата на откриване очакваме в началото на следващия месец.


Втора употреба с гаранция

  • Жена ми си поръча и съответно ни доставиха Mi Robot Vacuum Mop :lol: Заради него акаунт си правих и приложение MiHome си инсталирах на телефона :o
    n1
  • Някой има ли повече информация - дали и проекторите ще се предлагат в магазина, освен нови телевизори? На ръба съм да си поръчам от Алиекспрес, но предпочитам да имам гаранция тук, в случай на нужда. Моделът, който искам, досега не се е появявал на нашия пазар.
    arakchiev
  • Най бързо развиваща се компания от години не само за мобилни телефони ! Супер продукти . Имам телефон , компютър ,овлажнител,телевизор,монитор,теглилка,тонколонка и оше и всичко работи перфектно от много време !!! Това е новият Епъл - но на съвсем други цени ! Stuart преди 30 минути
    Stuart
  • Най бързо развиваща се компания от години не само за мобилни телефони ! Супер продукти . Имам телефон , компютър ,овлажнител,телевизор,монитор,теглилка,тонколонка и оше и всичко работи перфектно от много време !!! Това е новият Епъл - но на съвсем други цени !
    Stuart
  • Е, може и да съм сбъркал, но съм срещал само коментари насочени срещу Китай! Възможно е да пише само срещу Китай, но аватара му е колаж на Путин и Ким. Обикновено който мрази Китай, мрази и Русия, Сев.Корея и Иран. Това са единствените страни в света, които не ближат задника на Вашингтон.
    Nik21
  • Е, може и да съм сбъркал, но съм срещал само коментари насочени срещу Китай!
    Боби13
  • И Стикърчо прави нещо много лошо, защото може би не знаете, но по другите форуми се подвизава с аватар на комбинация снимка на Путин и Ким Чен Ун :) А двамата недолюбват Хамериканците :) Отделно ненавижда всичко, което е свързано с Китай! Не си разбрал, колега - аватара му "комбинация от Путин и Ким Чен Ун" носи ироничен характер, това е гавра над Путин и Ким Чен Ун. Той ненавижда не само Китай, от него лъха и пещерна русофобия, граничеща с клинически случай.
    Nik21
  • Симпатични са ми. В семейството ползваме една тротинетка mi pro 2. Много добра изработка и качествен продукт. За телефон малко трудно да купя нещо. По-скъпо е от Самсунг, но пък залагат на Снапдрагон, което е голям плюс.
    Scorpinox10
  • Съмнява ме да се предлага - в магазина ще са продуктите, които вече са налични в страната плюс очакваните телевизори. Значи няма голям смисъл от този магазин, ако така или иначе ще предлага същите телефони на Шаоми, като всяка техно верига.
    board
  • И Стикърчо прави нещо много лошо, защото може би не знаете, но по другите форуми се подвизава с аватар на комбинация снимка на Путин и Ким Чен Ун :) А двамата недолюбват Хамериканците :) Отделно ненавижда всичко, което е свързано с Китай!
    Боби13
  • Ами у нас какво да дойде - само ковидски марки. Хората по цял свят бойкотират тия жълти вируси, нашите магазин им отварят. Вместо Apple Store (официален), Google, Microsoft - у нас си е Илиянци. Да чакаме и някаква виетнамска марка скоро, а? То бива да си краен фен на Ябълката, но твоето вече е извън пътя. Нека потребителите да имат избор, а тебе никой не те бие по главата да влизаш в магазина на Xiaomi. Той не е краен фен на ябълката.. той просто е анти-фен на всичко made in China.
    Само дето ябълката ти се прави точно там :lol:
    radko89
  • Ами у нас какво да дойде - само ковидски марки. Хората по цял свят бойкотират тия жълти вируси, нашите магазин им отварят. Вместо Apple Store (официален), Google, Microsoft - у нас си е Илиянци. Да чакаме и някаква виетнамска марка скоро, а? То бива да си краен фен на Ябълката, но твоето вече е извън пътя. Нека потребителите да имат избор, а тебе никой не те бие по главата да влизаш в магазина на Xiaomi.
    treyyy
  • Ами у нас какво да дойде - само ковидски марки. Хората по цял свят бойкотират тия жълти вируси, нашите магазин им отварят. Вместо Apple Store (официален), Google, Microsoft - у нас си е Илиянци. Да чакаме и някаква виетнамска марка скоро, а?
    strikercho
  • Радвам се!
    vetreca
  • Супер, скоро си сменях телефона и имах интерес към новия Black shark, обаче никой нормален търговец у нас не го внася, а само някакви гаражни, където забравяш за гаранцията. Време е наистина да може да се купи цялата им гама официално. Съмнява ме да се предлага - в магазина ще са продуктите, които вече са налични в страната плюс очакваните телевизори.
    chilko
  • iStyle магазините газ пикаят в момента :D Харесвам и двете марки (у дома имам имам устройства и на двата бранда) и за всеки си има пазар. Никой не е спиран до сега без официален магазин на Xiaomi в България да си купи техен продукт. Който харесва едната марка ще си купи на нея, а феновете на другата ще отидат в iStyle.
    Подобно твърдение е малко смешно :)
    Дано и цените са нормални, а не със супер надценки ? Преди време Солитрон бяха официален вносител на Xiaomi за България, сега станаха ALSO. Масово у нас продуктите на Xiaomi се продават с около 10-20% надценка в сравнение с цените в западна Европа ( mi.com/es).
    Надявам се това да е официално представителство на Xiaomi България, а не някой вносител, който предлага продуктите с надценка, и не само това, ами и липса на цялото портфолио продукти, което се предлага в Европа.
    peterbs
  • Дано и цените са нормални, а не със супер надценки ? Наемите там са високи. Не очаквам адекватни цени.
    JKRL
  • Дано и цените са нормални, а не със супер надценки ?
    Боби13
  • Супер, скоро си сменях телефона и имах интерес към новия Black shark, обаче никой нормален търговец у нас не го внася, а само някакви гаражни, където забравяш за гаранцията. Време е наистина да може да се купи цялата им гама официално.
    defierofodds
  • Чакам новината, в която ще пише "Google" обаче, вместо Сяоми, или който и да е друг, срамота е да не се внасят официално у нас телефоните Пиксел....
    scenic