Apple с повече заявки за компонент за камери от всички производители на Android

Apple с повече заявки за компонент за камери от всички производители на Android

По данни на DigiTimes, Apple изисква от тайванските производители на VCM (voice coil motor) компоненти за камери с между 30% и 40% повече доставки. Компанията може да използва повече такива продукти от целия сектор с Android.

Защо 5G мрежата на А1 стана 5G ULTRA

Защо 5G мрежата на А1 стана 5G ULTRA

Apple ще изисква повече доставки още от този месец, а те ще се повишат допълнително през юли. Междувременно по-слабото търсене от производителите на устройства с Android се отдава на въздействието от американските санкции срещу Huawei. Завишеното търсене от Apple пък е заради включването на повече и по-качествени сензори и обективи в камерите на новите модели.

Бъдещите Pro модели на Apple се очаква да включват подобрена ултраширокоъгълна камера с бленда f/1.8 и обектив от шест елемента. Според слуховете е възможно всички модели в серията iPhone 13 да включват ултраширокоъгълен обектив.

Освен това технологията за стабилизация Sensor-shift също може да достигне до всички нови телефони. Друг слух сочи, че смартфоните ще имат видео портретен режим, както и възможности за астро фотография.

Очаква се премиерата на новата серия, iPhone 13, да е през есента и по-конкретно през септември.

Източник: MacRumors

  • Стикерчо, ти да не би да си с огризката? А какво ще кажат, ако разберат другарите Путин и Ким Чен Ун ? Все пак ти се подвизаваш с техния сборен аватар ?
    Боби13
  • Нормално, все пак предлагат най-търсените устройства.
    strikercho