PLANETPHONE предлага нови цени в нов телефонен център

PLANETPHONE  предлага нови цени в нов телефонен център
Ново икономично отчитане на телефонните разговори беше въведено за предплатените карти за разговори на PlanetPhone. Фирмата откри и първия си телефонен център в жк “Люлин” ( в Силвър център).
Минималната продължителност на разговора е намалена от една минута на тридесет секунди, след тридесетата секунда продължителността се отчита на интервали през шест секунди. Така например, ако проведете разговор за 1,05 минути, който друг оператор ще ви таксува като 2 минути, с картата PlanetPhone ще ви бъдат отчетени 1,06 минути.
Възможните дебити са от 15 до 200 импулса. След изтичането им при всяко презареждане потребителят получава бонус импулси. Поръчването на картата може да се извърши и on-line.
Повече информация www.planetphone.net

  • kakvo znachenie imat ceneta na minuta razgovor kogato kachestvoto ne go biva?!?! В проспектите на Planetphone се мъдри девизът "Ние оправдаваме вашето доверие". Личният ми опит говори съвсем друго. Абсолютен ужас!! От над десет опита да проведа разговор с "любимия ми телефонен номер" имах само един успешен. Но всички останали - при които или не чувах нищо, или чувах нещо на марсиански език - всички останали неуспешни опити ми бяха таксувани! Като се добави и това, че за всеки от тези опити плащах на БТК, цената излиза повече от солена, а качеството - никакво! Имайки добър опит с картите Nexcom, се излъгах да си купя карта с голям номинал (50 лв) от Planetphone. И сега се чудя какво да я правя. На всичките ми оплаквания казват, че "работели за отстраняване на проблема". И продължават да ми се трупат минути и стотинки за неуспешни опити. Моят съвет - стойте далеч от Planetphone!
    DefaultUser