PlayStation Play At Home продължава с безплатно съдържание в много игри

PlayStation Play At Home продължава с безплатно съдържание в много игри

Sony обяви следващите бонуси в кампанията Play At Home, която през последните седмици осигури напълно безплатно много интересни игри за PlayStation без да необходимо потребителите да притежават абонамент за PlayStation Plus.

Новите телефони на Nokia са за всеки джоб и издържат повече

Новите телефони на Nokia са за всеки джоб и издържат повече

Преди да обърнем внимание на новите подаръци ще напомним, че сега е последния шанс да изтеглите безплатно играта Horizon Zero Dawn Complete Edition - това е възможно до 6:00 часа на 15 май. Новите бонуси за потребителите на PlayStation включват безплатно съдържание и виртуална валута в някои популярни игри като Call of Duty: Warzone, Destruction AllStars, NBA 2K21, Rocket League и още.

Допълнителното съдържание и виртуална валута ще са достъпни за заявяване в PlayStation Store от 6:00 часа на 18 май до 9:59 часа на 7 юни. Пълен списък с всички игри и бонуси можете да видите тук. Заедно с това от 20:00 часа на 20 май до 9:59 часа на 7 юни можете да вземете и 5 броя 60-минутни Double XP токена за Call of Duty: Warzone. Това съдържание ще може да се заяви в играта чрез Message of The Day.

Източник: PlayStation Blog