По-качествени снимки на предполагаемия LG Nexus 4

По-качествени снимки на предполагаемия LG Nexus 4
Докато очакваме 29 октомври, за да разберем дали тогава ще се състои премиерата на очаквания телефон Nexus от LG, от беларуския сайт Onliner.by ни поднасят цяла серия със снимки на устройството, което познаваме и като LG E960 Mako. От портала очевидно са успели да прекарат повече време с него, а освен това обещават скоро и подробен тест. По отношение на техническите характеристики няма изненада, те са същите като тези, за които вече писахме - смартфонът е подобен на Optimus G и разполага с четириядрен процесор Qualcomm Snapdragon S4 Pro с честота 1.5GHz, 4,7" дисплей с резолюция 1280 x 768 пиксела, 8МР камера, 2GB RAM и само 8GB вградена памет. Засега използва представената наскоро версия на Android 4.1.2.

http://tech.onliner.by/2012/10/11/lg-google-nexus-3

 • А Вие погледнахте ли снимките изобщо или го карате вече като спорт да спорите с всеки, който напише думата айфон ? За мен по-мощната подсветка прави екрана по-добър, понеже се вижда по-ясно на слънчева светлина. Ако прочетете отново предния ми коментар, ще забележите "за съжаление". И аз съм с андроид телефон и не го отдавам на почит епъл, но на черното- бяло няма да кажа.
  vYv
 • Не мога да повярвам на някои хора. Защо след като в новината никъде не пише за Iphone вие веднага започвате това има по-добър дисплей от др. и прочие. Някои е направил труда да напише нещо за може би топ Android устройството на 2012 и пак се почва това има по- добър дисплей от др.
  i_marto
 • Би ли ми обяснил ако обичаш,как прецени,че екрана на Айфона е по добър???
  t1ri
 • Определено екрана на айфона е по-добър, за съжаление. По-важно е според мен как ще се справи на слънце,
  vYv