Poco вероятно ще пусне X3 Pro на 30 март

Poco вероятно ще пусне X3 Pro на 30 март

Слуховете за пълнокръвен наследник на Pocophone F1 циркулират почти от премиерата на оригинала през 2018 г. Макар Poco да пусна няколко модела през годините, те бяха ребрандирани версии на смартфони Xiaomi, които не постигаха магическата комбинация от спецификации и цена на F1. Изглежда обаче това ще се промени, ако съдим по писмо до феновете, което Poco публикува днес в Twitter

Снимки и спецификации на Xiaomi Poco X3 Pro тук

В текста на обръщението компанията говори за това как разтърси пазара на бюджетни смартфони и как 30 месеца по-късно няма реална конкуренция на техния смартфон. Очевидно Poco има планове да повтори този свой успех съвсем скоро. “Единствената разлика ще бъде, че няма да е F по име, а по способностите си”, пише компанията.

В текста има няколко елемента, изписани с удебелен шрифт, от които ясно се разбира, че става дума за Poco X3 Pro, който ще бъде обявен на 30 март. От писмото разбираме, че вероятно новият модел ще се предлага на същата цена като F1.

Вземи Xiaomi Poco F3 128GB + 6GB RAM 599 лв. , 256GB + 8GB RAM  679 лв. от SLOT MOBILE на промо цена! Бърза доставка до София, в страната с куриер.

Колкото до името, предвид съществуването на F2 Pro и очакванията Xiaomi Redmi K40 да се появи с името Poco F3 или F3 Pro извън Китай, напълно очаквано е да е с друга буква. Според слуховете моделът може да ползва необявения чипсет Qualcomm Snapdragon 860. Към него се очакват версии с 6/128 GB и 8/256GB памет, 120Hz дисплей и 5200 mAh батерия.

  • Колкото и да изглежда добре отвън и отвътре, телефоните от K40 серията ще го пръснат по цена. Както Шаoми винаги правят с техните флагманоубийци.
    vetreca
  • 100% се очакват версии с 6/128 GB и 8/256GB памет
    tixooo