Подарък безжично зарядно за първите закупили Samsung Galaxy S6 и S6 edge от VIVACOM и “Мтел”

Подарък безжично зарядно за първите закупили Samsung Galaxy S6 и S6 edge от VIVACOM и “Мтел”

Българските продажби на Samsung Galaxy S6 и S6 edge ще започнат в средата на април и родните оператори вече се подготвят за това. Както вече писахме, смартфоните ще е предлагат и от трите телекома, а освен това ще могат да бъдат намерени и в обектите на големите вериги магазините за техника. VIVACOM например обяви, че пуска в сайта си страница, в която всеки може да регистрира своя интерес към устройствата.

Операторът ще подари и безжично зарядно Samsung на всеки, който до края на април закупи някой от моделите и изпрати данните си в обратна връзка. Освен това между 24 и 29 март през специална форма във Facebook страницата на VIVACOM ще може да се кандидатства за тестване в продължение на седмица на един от двата телефона. Такъв шанс ще имат 5 късметлии, а най-активният от тях в социалната мрежа ще спечели Samsung Galaxy S6 edge. Тестови бройки от двата модела ще има и в избрани магазини на VIVACOM от 23 март.

Telenor също обяви, че ще даде възможност на посетителите на избрани свои магазини да тестват двата модела преди началото на официалните продажби в България. Устройствата ще бъдат на разположение в избрани магазини в София от 23 март, а след това и в други градове на страната. Телекомът ще предлага Samsung Galaxy S6 и Galaxy S6 edge в бял и черен цвят с 32 GB вградена памет с актуалните си абонаментни планове от 14 април, а през май ще пусне Samsung Galaxy S6 в синьо и Galaxy S6 edge в зелено. При покупка, доставката на устройството ще е безплатна.

От днес и “Мтел” стартира специална страница за регистриране на потребителски интерес, а един от записалите се ще получи като подарък Samsung Galaxy S6. Операторът също обяви, че ще пусна смартфоните през април и освен това потвърди, че ще ги предлага във всички обявени цветове. Оказва се, че златната версия ще е ексклузивна само за магазините на “Мтел”. Компанията също ще подари безжично зарядно на  всеки от регистриралите се, който закупи някой от двата телефона и това ще стане до края на май. От понеделник смартфоните ще могат да бъдат разгледани в над 80 магазина в 25 града.

 • Трябва ли пък задължително да са на самсунг? Купих си такова тип стойка на LG и нямам проблеми да си зареждам новия телефон с него освен че става по-бавничко.Ако купя капак на 4-ката може и с него да го ползвам.
  AVKansazov
 • Феновете на Самсунг тепърва ще се запознават с ползите и недостатъците на индуктивното зарядно устройство. Според мен това е по-скоро интересно , отколкото практично решение за зареждане на телефон. Ползвах известно време едно малко кръгче :) . Любопитството бързо отмина и го подарих.
  A4i
 • [Quote]Желаещите да тестват и разгледат двата модела могат да го направят в над 80 Мтел магазина в 25 български града от понеделник, 23 март[/Quote].
  sgs_maniak
 • Определено ще се разходя тези дни до операторите, да хавана двете машинки в ръка, че още имам едно колебание към кой вариант да се насоча.
  board
 • При тази цена нормално . До модераторите Да чак сега видях пълното име на новината в сайта и че темата ми донякъде го дублира но Във форума не се вижда пълното заглвие на новината и смятам че е коректно да бъдат равнопоставени операторите . Благодаря за разбирането . Не съм служител .
  sgs_maniak
 • Това с безплатния подарък съм го играл предишни години. Купувам си телефон от първите и взимам подаръка, а като свърши "промоцията", цената на апарата пада точно с толкова колкото струва подаръка ;)Толкова е подарък. Иначе безжично зарядно си е супер добавка (yes) Само цените и наличностите да видим.
  board
 • едж модела ще бъде над 1500лв.
  Foxcore
 • По-скоро второто, самсунгите не държат цена като айфона.
  drimdiard
 • Трябва да има конкуренция. Остана само да видим и цените при всеки как ще са.
  xpuc4o
 • И Мтел обявиха, че ще подаряват зарядно на регистриралите се, които после купят някой от телефоните. Офертата обаче е валидна до края на месец май. Само те от операторите ще предлагат златната версия.

  chilko
 • Много малко ревюта са на [B]100% обективни [/B]в нета... Реклама и антиреклама - от това се правят пари... [B]Всеки може да напише ,каквото му изнася.[/B] По форумите също е пълно с хора ,които пишат само с цел да заблуждават... Само от някой приятел или лично... можеш да имаш реална представа за нещата по всяка една тема ...
  nikolaiii
 • Интересно ми е дали пак ще падне толкова бързо и ако го пуснат с цена, колкото на iphone, ще запази ли равенството или iphone-а пак след няколко месеца ще е на по-скъп от S6?
  xpuc4o
 • Яките цветове пак месец по-късно.. Което може и да не е лошо като се има впредвид, че по принцип в първите партиди има доста дефектни телефони.. Бях си казал, че самсунг скоро няма да си взема, но тоя Зелен Едж много ми харесва. Чакам ревюта из нета да видим, дали ще е наистина толкова добър колкото на представянето (главно ме интересува камерата, дали е толкова по-добра от на Айфона ми). И най-важното цените.. Може би и затова още не са ясни (прекалено високи).. В крайна сметка винаги може да се изчака и за новия Ноут, който най-вероятно ще е същия дизайн, само, че със по-надути характеристики :)
  sladyrko
 • Те също ще го продават, но предполагам подарък ще има само от VIVACOM, защото са се разбрали със Samsung да правят официалното представяне в България. Началото на БГ продажбите явно ще е 14 април.
  chilko