Подаръци за платилите сметка през MyTelenor

Миналата седмица писахме за новите опции за плащане в приложението MyTelenor, но официалното им представяне всъщност беше днес. На събитието, което съвпадна и с откриването на новия временен офис на открито в парк "Заимов", научихме и допълнителни детайли за подобренията на MyTelenor. Така например потребителите могат да запазят данните на до три кредитни или дебитни карти, които да ползват за плащане на сметки - собствени или на други клиенти на телекома.

Тук е важно да уточним, че информацията се обработва и пази от германската компания Wirecard, която е специализирана в този тип трансакции, а освен това управлява банка в родината си, така че сигурността на данните е на необходимото високо ниво. Повече детайли за новостите в MyTelenor можете да прочетете тук.

Заедно с това Telenor обяви, че е подготвила 10 000 подаръка за потребителите, които заплатят своята месечна сметка и запазят картата си в мобилното приложение до 31 юли. За тях са предвидени външни батерии, сенници за автомобил, шапки, спортни бутилки или тениски. Иначе през MyTelenor всеки може лесно да управлява и начините, по които операторът се свързва с него - така можете да изключите всички опции или пък да активирате само тези, които желаете.

 • Вчера опцията за плащане нещо не работеше и трябваше да отида до магазин. Явно заради премиерата...
  zazabg
 • С две думи: едно докосване. С малко повече думи: Ако трябва да ти обяснявам каква е ползата от мобилните приложения в сравнение с използването на уебсайт, по-добре да спрем дотук.
  samoznai
 • Отговориха ти : Защо да има приложения, след като на браузера може същото ;)
  Боби13
 • @samoznai Бих се радвал да споделиш какво ти харесва приложението MyTelenor и как на теб ти е полезно.
  npet
 • Ама разбира се - няма смисъл от приложение, адски си прав. За кво ти е да ползваш апп на фейсбук като си имат сайт, нали?
  samoznai
 • Не виждам смисъл в това приложение. Дори и да се наложи покупка на нещо - има my.telenor.bg или местния офис Картите не бих регистрирал там. Мобилния оператор няма нужда да управлява моята карта и да си дърпа каквото пожелае от нея.
  npet