Поредни слухове за наследник на iPhone SE

Поредни слухове за наследник на iPhone SE

Според информация на Nikkei Apple възнамерява да представи наследник на iPhone SE през пролетта на идната година, като името и цената му все още не са определени. Целта на компанията от Купертино е да се конкурира с предложенията в средния клас на останалите големи производители като Samsung и Huawei в развиващите се пазари и Китай. Очаква се новият по-евтин модел да е с размерите на iPhone 8 с 4.7-инчов екран, като ще бъде използван LCD панел.

По-голямата част от панелите ще се доставят от Japan Display, а останалите – от LG Display. Доста е вероятно устройството да използва някои компоненти от флагманските модели, включително чипсета и част от камерите. Източници сред доставчиците на компоненти посочват, че Apple е започнала производството на моделите от новата серия iPhone 11 в средата на август. Те отбелязват, че няма сериозни предизвикателства по отношение на въвеждането на нови функционалности.

Същите източници споделят още, че производството е с 10% по-ниско от миналогодишния обем от 80 – 85 милиона произведени устройства. Все пак от компанията могат доста бързо да реагират, ако търсенето е по-високо от очакваното. Междувременно анализатори отбелязват, че Apple изостава с въвеждането на 5G модели, каквито предлагат основните ѝ конкуренти.

Източник: Nikkei

 
 

Оферти на деня

  • При калъф от 147💲 много ме съмнява 🤔 да пуснат 📲 под 400💲 😀. Иначе би било интересно 🕵, а и много ще им помогне при продажбите. Ама дали има толкова акъл в Apple ще видим 🤓 , или ще надделее 🤑.
    Kuzmanow
  • -
    npet