Потребители се оплакват от проблеми с дисплея на Samsung Galaxy S9 и S9+

През последните дни в Reddit и във форумите за поддръжка на Samsung се появи серия от потребителски оплаквания за наличието на мъртви зони на дисплея на Galaxy S9 и Galaxy S9+. Това означава, че докосванията в тези части на екрана не се регистрират и съответно функционалността на устройството е нарушена. Интересното е, че при различните потребители проблемите се изразяват на различни места.

Някои са успели да решат проблема чрез възстановяване на телефона до фабрични настройки или чрез увеличаване на чувствителността на дисплея, но при други са останали и след ресет. От оплакванията също така става ясно, че проблемът е по-често срещан при Galaxy S9+.

От Samsung реагираха и пуснаха съобщение, в което обясняват, че проучват ограничени като брой оплаквания за чувствителността на дисплея. Компанията призовава всеки, който се е сблъскал с подобно поведение на устройствата, да се свърже с отдела за поддръжка. Тук е описано как проверите дали всичко е наред с вашето устройство.

Източник: Engadget

 • Няма риск, просто ти го сменят ако има нещо. Моя е с 2 годишна гаранция.
  apolon25
 • До сега никой не се е оплакал във форумите.Просто преди да го купиш тествай екрана https://www.techradar.com/news/samsung-galaxy-s9-users-reporting-touchscreen-dead-zones-heres-how-to-test-yours Говори се за единични бройки с фабричен дефект току що извадени от кутиите....
  bicubic
 • Нищо де. За сметка на това пък е много скъп!
  Alexander_97
 • Според вас рисковано ли е да се закупи 9+ сега? ... има ли оплаквания от български потребители за проблеми в дисплея?
  desko390
 • Много бързо се забравя май: [Quote] Rarely, owners of an iPhone X may discover their screen is unresponsive seemingly at random, where swipes and taps on the screen are either not registered at all, or they have a severe lag and there’s a notable delay before the touch interaction completes. Swipes and gestures suddenly have a huge lag, and taps on the screen either take moments to do anything, or are ignored entirely. Sometimes, the iPhone X screen freezes completely, becoming entirely unresponsive to any engagement with the device at all.[/Quote] Всичките са една стока :D
  StefiMo
 • Подобни дефекти се установяват лесно, така че едва ли засегнатите ще имат проблем да им ги сменят.
  board
 • Викаш 1000? и е недопустимо да има и дефектни бройки? :D Ами колите как ги продават за 50 000?, че и по 100 000?, и партиди от по 500 000 броя, има понякога цяла партида е връщат, за дооправяне? То ние като хора , уж сме най-вишата форма на живот, и поне 10% се раждаме недъгави! В живота няма такова нещо като- съвършенно, освен разбира се Исус Христос Нашия Господ и Спасител нашият Създател! Само той е безгрешен и съвършен във всичко! Търси него, щом търсиш съвършенството във вселената! Аз го познавам и съм го намерил, за себе си. Успех.;)
  apolon25
 • Винаги е имало и ще има дефектни бройки както и при телефоните, така и при всеки друг продукт, независимо от цената. Нещо, което е във серийно производство, и то с милиони бройки, не може да бъде тествана всяка една бройка по отделно за дефекти.
  iWolff
 • Няма как да е нормално да има количества брак, това не са балончета или дрешки, това е апарат струващ 1000 ?
  Rossoneri
 • От 3-4 милиона телефона е нормално да има поне 100 или 1000 телефона брак. Ще им ги сменят и готово. Без паника.(yes)
  apolon25
 • Има време !!!
  ilchev_n
 • Има време !!!
  ilchev_n
 • Всяка година едно и също. Първата партида я плащат потребителите, за да им тестват телефоните... (angry)
  Вито