Потребителите на iPad продължават да са най-активни в интернет

Потребителите на iPad продължават да са най-активни в интернет
По време на празниците в края на 2012 г. iPad остана най-използваният от потребителите в Щатите и Канада таблет. Това показват данните на Chitika за достъпа до интернет на потребителите на таблети през декември и януари. В началото на декември трафикът от iPad е представлявал 90% от общия трафик от потребителите на таблети, докато в края на януари вече тази цифра е спаднала на 81%.

Причината за това, разбира се, е засилената конкуренция на таблетите с Android, които са спечелили допълнителен пазарен дял. Според данните на агенцията най-голяма промяна в присъствието на iPad при уебтрафика е имало около Коледа, когато потребителите на iPad са генерирали "едва" 79% от общия трафик.

От гледна точка на таблетите с Android нещата изглеждат така: 7,5% от общия трафик през декември е благодарение на Kindle Fire, а в края на януари - 7,7%; Nexus, Galaxy Tab и Nook на Barnes & Noble заедно пък допринасят за 6,7% от общия трафик от потребителите на таблети, като Galaxy Tab може да се похвали с най-съществен дял от трите, който е 3,9% от общия трафик от потребителите на таблети.

  • Не хейтваме, а спамим. :)
    makeno
  • Е т\'ва щот няма какво друго да кажете, и си хейтвате тихомълком.
    nikolay0876
  • Това е айпад 1, от 3 нагоре греят :)
    strk