Потребителите продължават да търсят iPhone

Потребителите продължават да търсят iPhone
Премиерата на iPhone 4S беше преди около половин година, но това не трябва да ви кара да си мислите, че потребителите са забравили за устройството. Според проучване на компанията ChangeWave Research, потребителите продължават да търсят телефона на Apple и техният брой непрекъснато се увеличава. Агенцията е провела анкета сред 4413 души (87% от тях са американци), от които 56% са отговорили, че смятат да се сдобият с iPhone през следващите 90 дни. Този процент е с два пункта по-висок, отколкото през декември, когато премиерата на iPhone 4S беше минала само два месеца преди това, но все пак беше предпразничен сезон, когато хората пазаруват повече.

Пол Картън от ChangeWave споделя, че това е вторият рекорден резултат, който компанията отчита. Първият е бил малко по-висок и е получен преди премиерата на iPhone 4S. Важно е обаче да отбележим, че повечето от участниците в последното допитване са били от типа хора, които първи се сдобиват с новите устройства. За сравнение само ще споменем, че при останалите производители на смартфони потребителите изобщо не звучат толкова ентусиазирано. Според данните на ChangeWave едва 13% са хората, които смятат да си купят телефон Samsung през следващите три месеца, а за Motorola и HTC тези проценти съответно са по 13 и 3.

 • Вече стават 5 години и все iPhone е на мода. Брей.
  keyone
 • Да ама е модерно да е баш айфон. Ниска цена+ перфектна реклама. Аз лично си бих си взел джака:)
  edin
 • Те раздават и другите телефони, не само айфоните. :)
  makeno
 • Търсят американците айфон щото е достъпно като макдоналдс и кфц. Раздават ги по 100 долара. Та това е една бутилка джак в щатско заведение.
  edin
 • Защо да е хейтър? [Quote]4413 души (87% от тях са американци)[/Quote] Ама никак не е убедително това проучване. (no)
  emosc [Vivacom]
 • Не сте наред :D Както и тези, които са направили въпросната анкета :X Кво сте седнали да се чудите, дали iPhone е търсен модел :S Фенщината и хейтърството в този форум са уникални (beer)
  SwollenMembers
 • Но пък да си със [u]замазани очи[/u] [B]е[/B]... ;)
  fintaraBG
 • [Quote]4413 души ([B]87% от тях са американци[/B])[/Quote] [Quote]повечето от участниците в последното допитване са били от [B]типа хора, които първи се сдобиват с новите устройства[/B][/Quote]Тази анкета трябва ли да ни вълнува по някакъв начин? Не, че съм хейтър, както биха казали ловърите, просто разсъждавам трезво и логично.
  Sage
 • Да си хейтър не е лесно съчувствам ти :(
  Nistel