Повечето от приложенията в Samsung Galaxy S6 могат да се изключат

Повечето от приложенията в Samsung Galaxy S6 могат да се изключат

Samsung намали значително представително инсталираните приложения в Galaxy S6, а освен това направи интерфейса TouchWiz много по-привлекателен от преди. Няколко седмици преди старта на продажбите на Galaxy S6 и S6 edge става ясно, че е възможно изключването и на много от предварително заредените в устройствата приложения.Това разкрива потребител на форума на XDA Developers, който е забелязал, че предварителната версия на Galaxy S6 edge дава възможност за деинсталиране на много от приложенията на Samsung и Google – например S Voice и дори Gmail. Припомняме, че от днес можете да разгледате телефона в известен брой магазини на трите ни мобилни оператора и в обектите на големите вериги магазини за техника, а продажбите ще започнат на 14 април.

Източник

 • Супер, не знаех, че mobilebulgaria е тийнейджърски форум, вече ще имам едно на ум.Колкото до S Voice, от всички безсмислени приложения на Самсунг, това е най-безсмисленото. Свали самсуняшките очила и се огледай малко, може пък случайно да разбереш, че има и други телефони освен корейските.
  drimdiard
 • Колега drimdiard С теб ( поради липса на уважение на различно от твоето мнение ) и колегата trendr ( поради обидни постове към хората с по ниски заплати ) НЕ желая да общувам във форума . Но да ти отговоря за гласовото управление на основната и на предната камера . Аз лично не го ползвам НО има хора които го ползват и затова съм предупредил че тази екстра е свързона с s voice и който иска да я има да НЕ деинсталират или спират s voice . Между другото много от тийнеджърите си правят снимки и селфита и ги качват във фейс .
  sgs_maniak
 • Samsung пак взеха да се обясняват , уж че мислят за потребителите ... вземете намалете безумно високата цена на S6 вместо да се обяснявате ...
  gergoff
 • Колега, ти като пишеш под някоя статия какво коментираш - статията или какво е времето? Аз не съм писал, че е вярно - точно обратното, казвам, че е невъзможно.
  xpuc4o
 • Много приложения не означава всички... Естествено, че ще могат да се деинсталират само тези, които нямат голямо значение за Google и Samsung ... В статията може да пишат много неща , което не означава автоматично , че това е вярно...
  nikolaiii
 • Това е за 14-15 годишните пубери, не виждам кой възрастен човек ще седне да си прави селфи с гласови команди. :D
  drimdiard
 • И аз съм на мнение, че това е Fake... Плейстора дори да се спре няма как да е възможно. Първо, кой ще си спре плейстора и 2-ро от Гугъл е абсурд да позволят такова нещо.. :)
  sladyrko
 • Колега S voice по добре само го спри а не го деинсталирай защото на по новите Samsung правенето на селфи има опция за гласово управление и е свързано с s voice .
  sgs_maniak
 • Колега, дали прочете всичко в статията или само си се заяждаш :) Да ти припомня: "предварителната версия на Galaxy S6 edge дава възможност за ДЕИНСТАЛИРАНЕ на много от приложенията на Samsung и Google" Наясно съм, че могат да се спрат-точно това ми беше идеята.
  xpuc4o
 • В темата пише, че може да се премахват и приложения на Google.
  TheGuardianOfKalibus
 • :D Може да се [B]спре да работи[/B] почти всяко приложение , което не се ползва за момента ... Не е нужно да се деинсталира. А тук става дума само за приложенията на Самсунг.
  nikolaiii