Появи се изображение на следващия таблет от висок клас на Huawei

Появи се изображение на следващия таблет от висок клас на Huawei

Huawei представи последния си таблет от висок клас MediaPad M5 преди повече от година. Сега благодарение на рекламен постер в китайската онлайн търговска верига JD.com получаваме частичен поглед върху наследника му MediaPad M6. От споделеното изображение виждаме, че рамката под дисплея е по-тънка, като е премахнат хардуерният бутон Home, който е заменен от логото на компанията.

Очакваме подобно на актуалните предложения, бъдещият таблет да е наличен в две версии. По-малкият ще разполага с дисплей с диагонал 8.4“, резолюция 2560 х 1660 и батерия с капацитет 4500 mAh, а по-големия ще има 10.7“ дисплей и батерия 7500 mAh. Останалите параметри най-вероятно ще включват чипсет Kirin 980, 4/6GB RAM и 64/128GB вградена памет за файлове. На този етап няма информация относно цените и очакваната дата за премиерата на таблетите.

Източник: India Shopps

Оферти на деня

  • Няма шанс за 980. Поскоро 970. Винаги правят лек ъпгрейд спрямо предходния. И винаги за съжаление софтуера е причината за ъпгрейд. Като собственик на м2, м3 и м5 това най-много ме е дразнело, заебават модела малко след като навърши година. И липсата на widewine l1 e супер дразнеща.
    PanasonicMobile