Появи се изображение на следващия таблет от висок клас на Huawei

Huawei представи последния си таблет от висок клас MediaPad M5 преди повече от година. Сега благодарение на рекламен постер в китайската онлайн търговска верига JD.com получаваме частичен поглед върху наследника му MediaPad M6. От споделеното изображение виждаме, че рамката под дисплея е по-тънка, като е премахнат хардуерният бутон Home, който е заменен от логото на компанията.

Очакваме подобно на актуалните предложения, бъдещият таблет да е наличен в две версии. По-малкият ще разполага с дисплей с диагонал 8.4“, резолюция 2560 х 1660 и батерия с капацитет 4500 mAh, а по-големия ще има 10.7“ дисплей и батерия 7500 mAh. Останалите параметри най-вероятно ще включват чипсет Kirin 980, 4/6GB RAM и 64/128GB вградена памет за файлове. На този етап няма информация относно цените и очакваната дата за премиерата на таблетите.

Източник: India Shopps

  • Няма шанс за 980. Поскоро 970. Винаги правят лек ъпгрейд спрямо предходния. И винаги за съжаление софтуера е причината за ъпгрейд. Като собственик на м2, м3 и м5 това най-много ме е дразнело, заебават модела малко след като навърши година. И липсата на widewine l1 e супер дразнеща.
    PanasonicMobile