Още детайли за бъдещия Samsung Galaxy A70s

Още детайли за бъдещия Samsung Galaxy A70s

Samsung се готви да представи ново попълнение в серия Galaxy A на име Galaxy A70s, което най-вероятно ще бъде анонсирано през октомври. Преди това обаче компанията случайно сподели ръководството за потребители на модела в индийския си сайт. Оттам разполагаме и със схеми, който ни показват какъв ще е дизайнът на устройството.

В предната му част е видим дисплей с капковиден прорез и вграден скенер на отпечатъци, а отзад има тройна камера. Хардуерните бутони за управление на силата на звука са позиционирани отдясно на конструкцията, а отляво е поставката за SIM и microSD карти. В долната му част са разположени USB Type-C порт, отвор за високоговорителя, 3.5 мм жак за слушалки и микрофон. От ръководството научаваме още, че Galaxy A70s ще включва технологията Dolby Atmos, функционалността Digital Wellbeing, както и поддръжка за управление с жестове на цял екран.

Голяма част от параметрите на Galaxy A70s са ясни благодарение на появата му в Geekbench, сайта на TENAA, а съвсем скоро и в конзолата на Google Play. Моделът ще предложи дисплей с резолюция Full HD+, чипсет Snapdragon 675, 6GB RAM и батерия с капацитет 4400 mAh. Заедно с това са налични и няколко негови снимки, които допълват цялостната картина за това, което можем да очакваме. Според слуховете смартфонът до голяма степен ще наподобява на Galaxy A70, но с 64-мегапикселов сензор в основната камера.

Източник: Samsung

Препоръчани оферти