Galaxy A70S може да предложи 64MP камера

Galaxy A70S може да предложи 64MP камера

Galaxy A70 е достъпен едва отскоро, но Samsung изглежда подготвя негова обновена версия, която ще носи името Galaxy A70S. Моделът ще се отличава с наличието на първата в бранша камера с 64MP сензор. Според запознати източници, цитирани от The Electronic Times, новият смартфон се очаква през втората половина на годината, а използваният сензор ще е ISOCELL Bright GW1, който е разработка на компанията.

Той разполага с Tetracell технология за комбиниране на четири пиксела в един, което позволява постигането на по-детайлни изображения с намален шум в условията на ниска околна осветеност. Размерът на пикселите при този сензор е 0.8µm, като се очаква той да предложи и по-добър динамичен обхват при снимане. Развитието е в тон с политиката на компанията от последните години да въвежда нови технологии в устройствата си от среден клас, преди те да се появят във флагманите.

Източник: The Electronic Times

 • Тогава ми намирисва, че може би зуумът е всъщност хибриден?
  tzincbg
 • Новите камери са така повече пиксели за един цвят и то снимката е по-малка като "пиксели" , но е уловила повече светлина. Така и Xiaomi Redmi Note 7 pro го обвиняват - фалшиви 48 били. Не, просто се ползват по различен начин. Само, че преди 10 години 808 беше с такъв сензор и Pure View, но можеше да прави и 38 МР снимки и то доста детайлни. Единствено Хуауей позволяват пълното използване на сензора с 40 МР, но не и при оптичния зуум.
  Spikul
 • Новите камери са така повече пиксели за един цвят и то снимката е по-малка като "пиксели" , но е уловила повече светлина. Така и Xiaomi Redmi Note 7 pro го обвиняват - фалшиви 48 били. Не, просто се ползват по различен начин.
  tzincbg
 • Този телефон ще е интересен, но няма да е под 1000 лева, или в най-добрия случай 900+ лева. Да видим дали ще си заслужава парите камерата. Малко китайски номера ми се струва, че ще правят - 64 МР, ама няма да може да правиш снимка с такава резолюция заради слабия процесор от по-ниския клас на SD.
  Spikul
 • Този телефон ще е интересен, но няма да е под 1000 лева, или в най-добрия случай 900+ лева. Да видим дали ще си заслужава парите камерата.
  Ванката