Потребител успя да закупи Moto Z4 от Amazon преди премиерата

Потребител успя да закупи Moto Z4 от Amazon преди премиерата

Изглежда Motorola се подготвя да пусне новия Moto Z4 и устройството дори се появи за кратко в Amazon, а след това и във видео, което е било заснето от потребител, успял да го закупи. Благодарение на това разполагаме с информация за параметрите и външния вид на модела. Смартфонът ще предложи OLED дисплей с диагонал 6.4“, резолюция 2340 x 1080, капковиден прорез и вграден в него скенер за отпечатъци. Останалите основни характеристики включват чипсет Snapdragon 675, 4GB RAM, 128GB разширяема памет, батерия с капацитет 3600 mAh и Android 9 Pie.

Основната камера се състои от 48-мегапикселов сензор с бленда f/1.7, а предната е 25MP с f/2.0. И при двете се поддържа технологията Quad Pixel за комбиниране на 4 пиксела в един. Налични са няколко изображения, които би трябвало да са заснети с основната му камера и показват улавянето на много детайли при достатъчна околна светлина. Moto Z4 е съвместим със съществуващите модули Moto Mods, а в комплект с показаното устройство се предлага камерата за заснемане в 360 градуса. Споменава се, че заради дизайна на рамката устройството не пасва перфектно с някои от модулите, което може да доведе до появата на малко разстояние между корпуса и аксесоара.

Потребителят посочва, че е получил телефона с ранен софтуер, който има много бъгове. По отношение на дизайна е интересно наличието на отвор за високоговорител в горната част на корпуса, което е нетипично решение. Конструкцията изглежда е от метал и стъкло, а хардуерните бутони за управление на силата на звука и включване се намират от дясната ѝ страна. Налични са още USB Type-C порт и 3.5 мм жак за слушалки, които се намират в долната част на модела. За краткото време, в което Moto Z4 е бил наличен през Amazon, обявената му цена е била 499.99 долара.

Източник: Reddit

Оферти на деня