Сериозни проблеми за някои потребители след последното обновление за Galaxy S10

Сериозни проблеми за някои потребители след последното обновление за Galaxy S10

Редица собственици на Galaxy S10 съобщават за проблеми след прилагане на последната актуализация (XXU1ASE5), която носи редица подобрения и нова функционалност за камерата. Най-често се наблюдава забиване на приложения от външни разработчици като Twitter и Nova Launcher, но и на самото устройство. Последният проблем се оправя чрез задържане на бутона за включване и принудително рестартиране на устройството, тъй като софтуерните бутони за рестартиране и изключване не работят.

Сред останалите срещани бъгове са затъмняване на екрана при натискане на бутона за включване, без устройството да се заключва, и проблеми, свързани със скенера на отпечатъци. Интересно е, че дори след възстановяване на заводските настройки, замръзванията продължават. Засега няма официална информация от страна на Samsung за случващото се, но най-вероятно от компанията работят върху отстраняване на нередностите.

Източник: Sammobile

Препоръчани оферти

 • Нова актуализация с фикс на бъговете от последната вече се разпространява в Швейцария, съвсем скоро ще я пуснат и за всички останали.
  iWolff
 • Случва се и цяла Note серия да изтеглиш от пазара. Случва се и най-рекламираният сгъваем телефон, за който слушахме от години, да се окаже дефектен, ама не 1%. Както каза просто се случва. Няма виновни за това.
  Вито
 • Е аз чета оплаквания след всеки ъпдейт. Ама за последните години съм имал 2 пъти S6, 3 x Note 4, 3 x S7, 2 x S8, S9, Note 8, S10e... около мен също доста хора със Самсунг. Е как не ми се случи да ги видя поне един път тия омазвания. Хора, разберете, Самсунг продават милиони телефони. Случват се дефекти, като си продал 10 милиона и 1 % да са ти дефектни, това са 100 хил бр. И се почва едно реване по форумите. Самсунг имат най малко дефекти като процент. Просто имат огромни продажби и малкия процент се мултиплицира в голям.
  propov
 • Елементарна процедура е, но щом си на почивка, по-скоро се надявай на бърз фикс ъпдейт, докато си там, да не чакаш чак когато се върнеш да го оправяш.
  iWolff
 • Да, използвам ш*** безопасен режим. Не съм връщал софтуер назад от години, надявам се да се справя. Предполагам фърмуера го има официално от самсунг?
  ccc78
 • Лош късмет :?
  При мен само Twitter замръзва от време на време, но не е голяма болка. Може да се върнеш без проблем на стара версия, но ти трябва компютър за тази работа. А щом си на почивка, значи предполагам нямаш такъв под ръка.
  iWolff
 • Вчера обнових s10e. Това е някакъв кошмар - не спира да се рестартира! Няколко пъти възстановяване фабрични настройки и пак същото. Ще търся начин да върна стар софтуер като се прибера от почивка. 1450 лв и да остана без телефон в Турция. Пълно разочарование от първият ми телефон Самсунг
  ccc78
 • С Galaxy S10+, 12 GB RAM съм. Вчера качих актуализацията. Засега не забелязвам нищо от изброеното да ми се случва. Не че не може, но засега няма. Ако имате повече данни за бъга с новата актуализация, пишете пак.
  vankata55