Сериозни проблеми за някои потребители след последното обновление за Galaxy S10

Редица собственици на Galaxy S10 съобщават за проблеми след прилагане на последната актуализация (XXU1ASE5), която носи редица подобрения и нова функционалност за камерата. Най-често се наблюдава забиване на приложения от външни разработчици като Twitter и Nova Launcher, но и на самото устройство. Последният проблем се оправя чрез задържане на бутона за включване и принудително рестартиране на устройството, тъй като софтуерните бутони за рестартиране и изключване не работят.

Препоръчани оферти

Аксесоари за:

Сред останалите срещани бъгове са затъмняване на екрана при натискане на бутона за включване, без устройството да се заключва, и проблеми, свързани със скенера на отпечатъци. Интересно е, че дори след възстановяване на заводските настройки, замръзванията продължават. Засега няма официална информация от страна на Samsung за случващото се, но най-вероятно от компанията работят върху отстраняване на нередностите.

Източник: Sammobile

 • Нова актуализация с фикс на бъговете от последната вече се разпространява в Швейцария, съвсем скоро ще я пуснат и за всички останали.
  iWolff
 • Случва се и цяла Note серия да изтеглиш от пазара. Случва се и най-рекламираният сгъваем телефон, за който слушахме от години, да се окаже дефектен, ама не 1%. Както каза просто се случва. Няма виновни за това.
  Вито
 • Е аз чета оплаквания след всеки ъпдейт. Ама за последните години съм имал 2 пъти S6, 3 x Note 4, 3 x S7, 2 x S8, S9, Note 8, S10e... около мен също доста хора със Самсунг. Е как не ми се случи да ги видя поне един път тия омазвания. Хора, разберете, Самсунг продават милиони телефони. Случват се дефекти, като си продал 10 милиона и 1 % да са ти дефектни, това са 100 хил бр. И се почва едно реване по форумите. Самсунг имат най малко дефекти като процент. Просто имат огромни продажби и малкия процент се мултиплицира в голям.
  propov
 • Елементарна процедура е, но щом си на почивка, по-скоро се надявай на бърз фикс ъпдейт, докато си там, да не чакаш чак когато се върнеш да го оправяш.
  iWolff
 • Да, използвам ш*** безопасен режим. Не съм връщал софтуер назад от години, надявам се да се справя. Предполагам фърмуера го има официално от самсунг?
  ccc78
 • Лош късмет :?
  При мен само Twitter замръзва от време на време, но не е голяма болка. Може да се върнеш без проблем на стара версия, но ти трябва компютър за тази работа. А щом си на почивка, значи предполагам нямаш такъв под ръка.
  iWolff
 • Вчера обнових s10e. Това е някакъв кошмар - не спира да се рестартира! Няколко пъти възстановяване фабрични настройки и пак същото. Ще търся начин да върна стар софтуер като се прибера от почивка. 1450 лв и да остана без телефон в Турция. Пълно разочарование от първият ми телефон Самсунг
  ccc78
 • С Galaxy S10+, 12 GB RAM съм. Вчера качих актуализацията. Засега не забелязвам нищо от изброеното да ми се случва. Не че не може, но засега няма. Ако имате повече данни за бъга с новата актуализация, пишете пак.
  vankata55