Появи се видео с Pixel 4

Преди време се появиха рендъри и снимки на новото поколение смартфони Google Pixel 4, които ни показаха наличието на квадратна секция на основната камера. Сега благодарение на Halo Mobile разполагаме с кратко видео на един от моделите, от което можем да добием доста добра представа за дизайна на устройството. Ако това е финалният дизайн на смартфона, изглежда Google са се отказали от двутоновото покритие на гърба.

Препоръчани оферти

Аксесоари за:

Бъдещият модел ще разполага със стъклен гръб и осезаеми рамки под и над дисплея, който ще е със заоблени ъгли. Бутонът за включване е в бял цвят и контрастира на черния цвят на корпуса, а впечатление прави липсата на 3.5 мм жак за слушалки. Квадратната секция, в която е поместена основната камера, изглежда не е толкова висока, колкото се очакваше първоначално.

Макар да не се споменава изрично, във видеото най-вероятно е заснет Pixel 4 XL, а това заключение можем да направим на базата на големината на ръката и размера на устройството. Очаква се Pixel 4 (flame) и Pixel 4 XL (coral) да разполагат с мощен хардуер и интересни софтуерни възможности, включително и с възможност за управление чрез жестове. Премиерата на серията вероятно ще бъде през октомври.

 • И що реши, че му трябват 10-20 гб памет? Хората си оптимизират софтуера, няма нужда да го блъскат с памет, за да може да го сравняват с китайските боклуци с повече памет.. Защо реши, че ползвам китайски телефон?
  Само като ти чета глупостите и ми е ясно, че ползваш боклук на Епъл.
  Пикселите въпреки "чистия" Андроид никога не са се славили с мощ, бързина и плавност, както уж би трябвало да бъде.
  В момента ако искаш един андроид.да ти работи добре, без презареждане на приложенията, гладко и бързо, ти трябват поне 6 гб РАМ. 8 вече е глезотия, но пак не е зле.
  А пикселите с какво оправдават високата цена?
  Ако е за идеята и телефон.с 2 гб може да се ползва, стига нервите да са ти здрави.
  Legolaself01
 • На Xiaomi-то имам 4gb, около 1.5 gb е празна, въпреки това някои приложения се затварят на заден план, явно вече опира главно до софтуер
  Но все пак да имаме предвид, че Facebook, Skype, messenger товарят бая, та съм сложил lite версиите.
  На някого, който блъска всякакви игрички, месинджъри, реклами, може би няма да му стигат. Ето тук на една екскурзия един вика "Махнах си what's app, с него таблетът заминава за два часа - без него - 5..." (Samsung tab 3)
  tzincbg
 • И що реши, че му трябват 10-20 гб памет? Хората си оптимизират софтуера, няма нужда да го блъскат с памет, за да може да го сравняват с китайските боклуци с повече памет..
  maxito2
 • Ако слуха е верен, че и двата ще са с 4гб РАМ, значи са мъртъвци още преди да са се родили 😁
  Legolaself01
 • Интересен ще е този Pixel 4/4XL. Камерите им са едни от най-добрите при смартфоните. Поддръжката им е пословична, но цената гони тази на ябълката.
  Ванката