Появи се видео с Pixel 4

Появи се видео с Pixel 4

Преди време се появиха рендъри и снимки на новото поколение смартфони Google Pixel 4, които ни показаха наличието на квадратна секция на основната камера. Сега благодарение на Halo Mobile разполагаме с кратко видео на един от моделите, от което можем да добием доста добра представа за дизайна на устройството. Ако това е финалният дизайн на смартфона, изглежда Google са се отказали от двутоновото покритие на гърба.

Бъдещият модел ще разполага със стъклен гръб и осезаеми рамки под и над дисплея, който ще е със заоблени ъгли. Бутонът за включване е в бял цвят и контрастира на черния цвят на корпуса, а впечатление прави липсата на 3.5 мм жак за слушалки. Квадратната секция, в която е поместена основната камера, изглежда не е толкова висока, колкото се очакваше първоначално.

Макар да не се споменава изрично, във видеото най-вероятно е заснет Pixel 4 XL, а това заключение можем да направим на базата на големината на ръката и размера на устройството. Очаква се Pixel 4 (flame) и Pixel 4 XL (coral) да разполагат с мощен хардуер и интересни софтуерни възможности, включително и с възможност за управление чрез жестове. Премиерата на серията вероятно ще бъде през октомври.

Оферти на деня

 • На Xiaomi-то имам 4gb, около 1.5 gb е празна, въпреки това някои приложения се затварят на заден план, явно вече опира главно до софтуер
  Но все пак да имаме предвид, че Facebook, Skype, messenger товарят бая, та съм сложил lite версиите.
  На някого, който блъска всякакви игрички, месинджъри, реклами, може би няма да му стигат. Ето тук на една екскурзия един вика "Махнах си what's app, с него таблетът заминава за два часа - без него - 5..." (Samsung tab 3)
  tzincbg
 • И що реши, че му трябват 10-20 гб памет? Хората си оптимизират софтуера, няма нужда да го блъскат с памет, за да може да го сравняват с китайските боклуци с повече памет..
  maxito2
 • Интересен ще е този Pixel 4/4XL. Камерите им са едни от най-добрите при смартфоните. Поддръжката им е пословична, но цената гони тази на ябълката.
  Ванката