Google Pixel 4 и 4 XL ще имат 90Hz дисплеи и 6GB RAM

Google Pixel 4 и 4 XL ще имат 90Hz дисплеи и 6GB RAM

Google вече потвърди как ще изглеждат новите смартфони в серията Pixel и разкри някои детайли за тяхната функционалност, но все още има много неща, които не знаем за тях. За щастие, източник на сайта 9to5google е готов да разкрие малко повече интересни детайли. За начало и двата модела ще имат почти идентични характеристики и дизайн – стъклен заден панел, голяма зона за камерата, широка рамка над екрана за радара Soli и системата за лицево разпознаване, цветен бутон за включване.

Pixel 4 и Pixel 4 XL ще имат съответно 5.7” и 6.3” OLED дисплеи с резолюция Full HD+ и Quad HD+. Според информацията и двата панела ще поддържат честота на опресняване 90 Hz, което Google нарича Smooth Display. Устройствата ще имат двойна задна камера с 12МР основен сензор с PDAF и 16МР сензор с телефото оптика. Сайтът разкрива, че компанията подготвя и аксесоар, наподобяващ DSLR, който може да се предлага самостоятелно.

И двата телефона ще са с 6GB RAM и ще се предлагат с 64GB и 128GB памет, а по отношение на батериите очакваме капацитети 2800 mAh и 3700 mAh. Това означава, че малкото устройство ще е с по-малка батерия, а голямото ще е с увеличена спрямо миналата година. Моделите ще предложат още стерео говорители, Titan M чип за сигурност и ексклузивна функционалност за Assistant. Премиерата на телефоните се очаква през октомври.

Източник: 9to5google

Оферти на деня