Ъпдейт за OnePlus 8 разкри снимки на OnePlus Buds

Ъпдейт за OnePlus 8 разкри снимки на OnePlus Buds

Вече знаем, че утре OnePlus ще представи не само достъпния смартфон OnePlus Nord, но и своите първи изцяло безжични слушалки. Компанията вече разкри, че те ще се казват OnePlus Buds и сподели някои детайли за техническите им характеристики, а освен това ни показа и изображение, което загатна за техния дизайн.

Часове преди официалното представяне вече можем да видим много повече снимки на устройството, които идват от последния ъпдейт за OnePlus 8. В него се съдържа приложението OnePlus Pods за управление на слушалките, което включва много изображения и подробности за функциите им. Кадрите показват слушалките в бяло, синьо и черно.

Виждаме калъф за зареждане, който споделя същата форма, бутон и LED светлина с този на модела Vivo TWS Neo. Сайтовете Android Police и 9to5Google също са проучили приложението и са открили споменаване на допълнителни функции като възможност за превод, активен контрол на шума, бързо сдвояване, Dolby Atmos, управление чрез жестове и дори профили за слушане на музика и гейминг.

OnePlus вече разкри, че слушалките ще осигурят 30 часа на автономност чрез допълнителната енергия в калъфа за съхранение, а освен това ще поддържат и функция за бързо зареждане. Компанията обеща и специален гейминг профил, който намалява закъснението на сигнала по време на игра. Премиерата на OnePlus Buds е утре от 17 часа и може да се проследи чрез добавена реалност с ползване на специални приложения за iOS и Android.