Новите слушалки на OnePlus ще имат 30 часа живот на батерията

Новите слушалки на OnePlus ще имат 30 часа живот на батерията

OnePlus потвърди, че на 21 юли освен нов смартфон ще представи и своите първи напълно безжични слушалки. По традиция компанията започна да разкрива детайли за бъдещото устройство и днес ни показа как ще изглежда, а видяното съответства на появилите се наскоро схематични изображения.

Препоръчани оферти

Заедно с това компанията обяви, че слушалките ще могат да работят над 7 часа с едно зареждане, но потребителите могат да се надяват на общо 30 часа чрез енергията в батерията от калъфа за съхранение. Самите слушалки са с тегло 4.6 грама всяка, а калъфът за съхранение тежи 36 грама.

OnePlus посочва, че е работила усилено за осигуряване на качествен звук и безпроблемно потребителско преживяване. Слушалките могат да работят с много телефони на различни производители, но имат специални оптимизации при комбиниране с нейни устройства. Например при активиране на геймърския режим в телефон OnePlus слушалките започват да работят с максимално намалена латентност.

Източник: OnePlus

  • Да се надяваме, че щом ще ги представят редом до бюджетния модел Nord и те ще са на по-достъпна цена. Интересно е какъв ще бъде подходът им.
    Wishmak3r