Появиха се голяма част от параметрите на Samsung Galaxy A11

Появиха се голяма част от параметрите на Samsung Galaxy A11

Очакваме съвсем скоро Samsung да представи най-новия си модел в серия Galaxy A – бюджетният Galaxy A11. След редица изтичания на информация, свързана с бъдещия смартфон, 91mobiles заедно с лийкъра Мишан Агравал споделят и голяма част от характеристиките му.

Galaxy A11 (SM-A115) изглежда ще предложи LCD дисплей с диагонал 6.4 инча и отвор, в който ще е поставена 8-мегапикселовата селфи камера. Сред останалите параметри очакваме наличието на 128GB памет за файлове и батерия с капацитет 4000 mAh.

Основната камера ще е тройна, като ще включва 13MP сензор, а в софтуерно отношение без изненади ще видим Android 10 с One UI 2.0. Моделът ще е с пластмасов гръб, на който ще е разположен и четец на отпечатъци. Интересно е, че най-вероятно ще видим USB Type-C порт, а не типичният за евтините модели micro USB.

Корейците подготвят и други устройства в серията, включително Galaxy A31 и A41. Първият ще разполага с батерия с капацитет 5000 mAh, което беше потвърдено от сертифицирането му в SafetyKorea. Galaxy A41 от своя страна може да предложи 4GB RAM, 64/128GB памет за файлове, чипсет MediaTek Helio P65 и батерия с капацитет 3500 mAh. И двата модела би трябвало да включват Android 10 и разположен на гърба четец на отпечатъци.

Източник: 91mobiles


Втора употреба с гаранция