Появиха се и официални снимки на Huawei P Smart (2019)

Преди дни научихме някои детайли за Huawei P Smart (2019) включително и това, че устройството ще предложи дисплей с капковидно изрязване. Малко след това вече имаме и първите официални снимки на смартфона плюс нова информация за неговите характеристики. Те идат от сайта WinFuture, който пише, че премиерата на смартфона ще бъде до края на годината, а цената в Европа би трябвало да бъде около 250 евро. Според информацията на нашия континент ще видим телефона в два цвята - черно и градиент между синьо и зелено.

Препоръчани оферти

Аксесоари за:

Huawei P Smart (2019) има близко родство с представения в Китай Honor 10 Lite с много малко разлики. Устройството разчита на чипсет Kirin 710 и има 6.2" дисплей с резолюция 1080 x 2340 пиксела и съотношение 19.9:9, а при паметта се очаква да има варианти с 3/4GB RAM и 32/64GB памет за файлове. За камерата няма много детайли, но не е изключено да е като тази на Honor 10 Lite с 24МР преден сензор с втори 2МР за отчитане на дълбочина и 13МР основен. Очаква се батерията да е с капацитет 3400 mAh, а операционната система да е Android 9 Pie с интерфейс EMUI 9.

Източник: WinFuture

  • Сайта от край време е сериозно спонсориран от Хубавей, затова са и постоянните рекла..... т.е. статии за щяло и нещяло. ;) Общо взето се е превърнал в Мобайл Хубавей България, където от време на време се пускат и негативни статии за конкурентните марки. :)
    foxfury