Появиха се снимки на Samsung Galaxy S21 и S21 Ultra

Появиха се снимки на Samsung Galaxy S21 и S21 Ultra

Постепенно ставаме свидетели на нова информация, свързана със следващата серия смартфон флагмани на Samsung Galaxy S21. Сега благодарение на лийкъра @OnLeaks разполагаме и с изображения, които може би ни показват как ще изглеждат Galaxy S21 и S21 Ultra.

И при двете устройства прави впечатление новият дизайн на секцията с основната камера. Тя е в горния ляв ъгъл на гърба и обхваща зоната и върху страничната рамка, а в едната си част е със заоблен ъгъл. Galaxy S21 включва тройна основна камера, а освен това ще разполага и с дисплей с диагонал 6.2 инча и отвор за селфи камера.

При Galaxy S21 Ultra основната камера е четворна и секцията с нея е по-голяма, както и по-дебела. Този модел може да е с леко извит екран с диагонал между 6.7 и 6.9 инча. Според @OnLeaks телефонът няма да включва писалката S-Pen, за което сочеха предходни слухове.

Междувременно @OnLeaks потвърждава появилата се информация, че премиерата на новата серия може да е по-рано от очакваното и да се състои през януари 2021 вместо през февруари или март, каквато е досегашната практика на Samsung.

Източници: Voice (1), (2)

  • Пускам да продавам колата и като донадя още 2000 лева , дано да ми стигнат
    frank zappa