Появиха се нови детайли за външния вид на OnePlus 8 Pro

Появиха се нови детайли за външния вид на OnePlus 8 Pro

Преди време се появиха рендъри и информация за предполагаемите параметри на следващия флагман от OnePlus, който се очаква догодина. Сега благодарение на TrueTech имаме достъп и до чертежи на OnePlus 8 Pro, които до голяма степен потвърждават очаквания дизайн, но показват и нещо ново.

В тях виждаме отвор в дисплея, в който ще е поставена селфи камерата. При стандартния модел тя се очаква да е единична, а при Pro ще е двойна. Това изключва възможността да бъде използван подвижен механизъм.

Основната камера най-вероятно ще е четворна, като три от сензорите ще са поместени в една секция, а четвъртият ще е от лявата им страна. Освен това най-вероятно ще е наличен лазерен автофокус. Хардуерните бутони са със същото разположение като при OnePlus 7T Pro.

От изтеклата досега информация разполагаме с доста от детайлите за бъдещото устройство. OnePlus 8 Pro може да предложи AMOLED екран с диагонал 6.7 инча, резолюция 2K и честота на опресняване 120Hz. Сред останалите параметри са чипсет Snapdragon 865 с 5G модем, 8/12GB RAM, 256GB памет за файлове и батерия с капацитет 4100 mAh с поддръжка на новото поколение технология за бързо зареждане Warp Charge.

Основната камера може да включва 60МР сензор Sony IMX686, който очакваме догодина, а останалите сензори най-вероятно ще са с телефото и ултраширокоъгълна оптика. ЩЕима и 3D ToF сензор. Цената на смартфона се очаква да е около 900 евро, а премиерата на OnePlus 8 и 8 Pro може да е през второто тримесечие на 2020.

Източник: TrueTech

Препоръчани оферти