Появиха се нови снимки на Galaxy Watch 3

Миналата седмица се появиха първите изображения на бъдещия умен часовник Samsung Galaxy Watch 3, които обаче не бяха с много добро качество. Сега сме свидетели на нови кадри с джаджата, които са споделени от лийкъра Ивън Блас (@evleaks) и показват устройството почти от всички страни.

В случая става дума за 45-милиметровия вариант с модел SM-R840 и корпус от неръждаема стомана. От снимките виждаме сензора за отчитане на пулс и кожена каишка с 22-милиметров размер. Galaxy Watch 3 включва въртяща се рамка и два хардуерни бутона. Сред останалите основни параметри са още GPS свързаност и защита от ниво MIL-STD-810G, както и защита на екрана Gorilla Glass DX.

Устройството има и ниво на водоустойчивост 5 ATM, а освен с показания стоманен корпус ще е наличен и такъв от титан. Galaxy Watch 3 ще е изграден около Super AMOLED екран с диагонал 1.4 инча и ще предложи 1GB RAM, 8GB памет за файлове и Tizen OS 5.5. Моделът би трябвало да може да извършва и ЕКГ.

41-милиметровата версия на часовника ще включва батерия с капацитет 247 mAh, а по-голямата ще е с 340 mAh. Galaxy Watch 3 ще поддържа още безжично зареждане и ще разполага с NFC свързаност.

Източник: Evan Blass

  • Така е няма 2-ка Galaxy Watch-а По четено в чужди медии няма да има и Active тази година ще ги обеденят двата модела в един. И той ще е Galaxy Watch 3. Чакам го с нетърпение, но като го гледам на тези снимки, то моята 1-ва версия повече ми харесва.
    rumbo
  • Кога излезе Galaxy Watch 2, че нещо явно съм пропуснал? Ако под Watch 2 се има предвид Active 2, са различни линии. Galaxy Watch е наследник на Gear S3, а след това не е имало друг от тази линия. После се появи Active серията.
    Ванката