Появиха се още снимки на Sony Ericsson Xperia Arc HD

Появиха се още снимки на Sony Ericsson Xperia Arc HD
През последните дни онлайн се появиха различни снимки на Sony Ericsson Xperia Arc HD и за щастие с всяка следваща партида те стават все по-качествени. Поредната серия идва от източник на GSM Arena и успява да ни покаже следващия топмодел на компанията в много повече детайли от досегашните. Засега не е ясно под какво име устройството ще се появи в продажба (дали Xperia Arc HD или друго), но кодовото му наименование, изглежда, е Nozomi. Очаква се в характеристиките му да присъстват Android 2.3.5 Gingerbread в комбинация с 4.3" LCD дисплей с HD резолюция (1280 x 720 пиксела) и 12МР камера с възможност за запис на fullHD видео. Смартфонът ще разчита на двуядрен процесор Snapdragon от следващо поколение с работна честота 1.5GHz и графичен ускорител Adreno 220. Не е пропуснат HDMI порт.

Според информацията Arc HD няма да разполага със слот за външна памет, а вместо това ще се предлага във варианти с 16GB или 32GB вградена. Другите интересни детайли са използването на microSIM карта и батерия, която е вградена и няма да подлежи на смяна от потребителя. Засега не е ясно кога ще се състои премиерата на телефона, но ако не стане по време на изложението CES през януари, почти сигурно е, че ще се състои на мобилния конгрес през февруари.

http://www.gsmarena.com/exclusive_highres_sony_ericsson_arc_hd_live_shots_pop_up-news-3505.php

 • [Quote]Автор: edis_feyziev Публикувано: 15.12.2011 20:55 Ква империя ва гони ??? Sony купиха Ericsson, не можахте ли да разберете коя е по- голяма ? Много сте интересни. Кви залези кви империи ва гонят? Явно сони са решили печалбата да остава само за тях, а и никаква империя не са били, ако стане чак сега може да стане след като купиха ериксон.[/Quote] Малко трудно sony ще купят ericsson. Всъщност изкупиха 50% дяла на ericsson в SE. Ericsson не се е продавал, компанията има годишна печалба, каквото sony имат в мокрите си сънища.
  vladovn
 • Ква империя ва гони ??? Sony купиха Ericsson, не можахте ли да разберете коя е по- голяма ? Много сте интересни. Кви залези кви империи ва гонят? Явно сони са решили печалбата да остава само за тях, а и никаква империя не са били, ако стане чак сега може да стане след като купиха ериксон.
  edis_feyziev
 • @walkman Ами вместо да се дразниш на коментара ми, не го вади от контекста на новината. Факт е, че вече Sony-Ericsson, които бяха един от най-големите играчи в света на мобилните комуникации за крайните потребители, вече няма да съществуват. [B]Да съм споменал нещо за Sony или Ericsson?!?[/B] Вида на този конкретен телефон не е поводът за първият ми коментар. Просто най-вероятно, ако види бял свят, ще е последният или предпоследният съвместен модел на венчъра на двете компании (наречен от мен империя, леко преувеличено). И, да, за съжаление, телефонът следва тенденцията, която погреба компанията - изостаналост спрямо конкуренцията.
  Navo
 • Извини ме че те дразня.28 год не съм живял в татковината , позабравил съм езика.
  walkmen
 • всичко започна от ъпсурдните изказвания за фалит и едва ли не свършека на света от снимката на педполагаем смартфон.Изброих в няколко изречения в какво наистина се разгръщат интересите на въпросните фирми с което се надявам че ще секна идиотските изказвания за фалити и крилати фрази от рода на "залязваща империя", за да може наистина да се коментира съществено и дебатно.Това че на някой не му допада дизайна на предполагаем модел, или преполагаемите му характеристики не означава че е крах за фирми ,чиито интереси са много по-сериозни от реализирането на някакво си смартфонче.Това е просто още един начин да се грабне моментната вълна за да изкарат някоя пара отгоре.Безумно е да слагаш кръста на фирма понеже знаеш че тя прави прахосмукачки или крушки а пък те точно сега не се търъсят.Представите на повечето из този форум за Сони , Ериксон и Сажем започват и свършват с Кореком и доларите на мама и тати от Либия.
  walkmen
 • Хубав телефон, с изчистен дизайн типично за Сони Ериксон.Този път са се постарали и телефонът впечатлява на само с дизайна ,а и с параметрите си-двуядрен процесор 1,5 GH,12 MP камера,HD дисплей.Спокойно може да се конкурира с топмоделите на Самсунг и HTC.
  v90
 • Не искам да се заяждам, но в българския език няма думичка, на която множественото число да завършва на й. Когато в някой пост тази елементарна грешка се повтаря непрекъснато е по-дразнещо от писането на латиница :)
  makeno
 • много разтегнахме но все пак. Sagem - развитие и поддръжка на системите и навигацията на подводници клас "скорпион" Sagem - същото като предходното само че за бойни хеликоптери системата се именува "STRIX". Sagem - случайно да си се возил в "AIRBUS"? Не всичко започва и свърша с андроидчето и новото моделче смартфонче.Остана да кажете че и те ще фалират понеже нямат нов модел ултра , гига , хипер андроид 0101/кекса на баба с вишни/ смартфон който чака ъпдейт до ментовия чай.
  walkmen
 • Щото сега Саджем държат пазара за телефони...
  E34v8
 • нито една от двете фирми няма да залязва.Много сте ми интересни , появявасе снимчица на някакъв смарт , на някой си не му допада и като един виден пророк споменава че трагичния и красив финал за фирмата е налице.Същите глупусти ги приказваха и на времето за Sagem и сума други фирми понеже им биле грозни телефоните.
  walkmen
 • Sony-Ericsson. Мисля, че за техен телефон е темата.
  Navo
 • [Quote]Автор: walkmen Публикувано: 13.12.2011 00:28 Сигурен съм че си изключителен професионалист.Напиши план за спасението на Sony и има го изпрати на майла.Уверен съм ще те назначат моментално.[/Quote] Вероятно имат няколко хиляди който в момента го правят и не успяват, едва ли още един ще помогне. [Quote]Възхитен съм как решавате че понеже бил дървен дизайна на някакво си смартфонче, прочел си някъде из нета нещо и сложи двете дебели черти и Sony ще баталяса. [/Quote] Не знам от какво се възхищаваш, но фенщината ти замъглява преценката.
  vladovn
 • Защо всички вярват на тези прогнози които и обявяват официално? Фирма с бизнес в почти всеки сектор свързан с техните уреди... Sony Fusion Cam - James Cameron...Sony просто навсякъде. Защо ли ? Защото са най-добри.
  edis_feyziev
 • От Сони спешно да сменят дизайнера. Тъкмо реши, че най - накрая са изкарали телефон с преден панел само от стъкло, от край до край... а те взели, че сложили прозрачна, светеща, пластмаска в долния край (no)
  E34v8
 • Сигурен съм че си изключителен професионалист.Напиши план за спасението на Sony и има го изпрати на майла.Уверен съм ще те назначат моментално.Възхитен съм как решавате че понеже бил дървен дизайна на някакво си смартфонче, прочел си някъде из нета нещо и сложи двете дебели черти и Sony ще баталяса.
  walkmen
 • [Quote]Тема: Re: Появиха се още снимки на Sony Ericsson Xperia Arc HD Автор: walkmen Публикувано: 12.12.2011 22:50 абсолютно си прав , изобщо не са това преди 30 години.За моя и огромна радост на тези които се занимават с правене на пари.Преди 30 години правеха транзистори , видеокасетофони и прочие.Сега: - Sony - банка + съвет са банкова сигурност и технологий пряко свързани със сигурността включително разработка на сейфове. - Sony - застрахователен бизнес на гореспоменатите + живото застраховане - Sony -совственик на върволица филмови компаний от сорта на :Columbia , Tristar ,Triumph ,Destination.Съсобственик на LIONSGATE ...................................Колко от вас са гледали разни страхотни филмчета на тези компаний? - Sony - собственик на върволица от музикални компаний от сорта на :artista nashville , legacy , crackle, aniplex, ........................ - Sony - собственик на над 30 телевизионни канала - Sony - BPRL -software за бизнеса - Sony - колко от вас са ходили на IMAX? - Sony - уверен съм че си чувал за 3net. мисля да спра.Уверявам те Sony изобщо не са умряли за пазара с телефончета , просто това е още една възможност за правене на пари.[/Quote] Толкова много дрънканици, пък реално нищо не каза. Справка - данните им за милионите загуби през последните години.
  vladovn
 • абсолютно си прав , изобщо не са това преди 30 години.За моя и огромна радост на тези които се занимават с правене на пари.Преди 30 години правеха транзистори , видеокасетофони и прочие.Сега: - Sony - банка + съвет са банкова сигурност и технологий пряко свързани със сигурността включително разработка на сейфове. - Sony - застрахователен бизнес на гореспоменатите + живото застраховане - Sony -совственик на върволица филмови компаний от сорта на :Columbia , Tristar ,Triumph ,Destination.Съсобственик на LIONSGATE ...................................Колко от вас са гледали разни страхотни филмчета на тези компаний? - Sony - собственик на върволица от музикални компаний от сорта на :artista nashville , legacy , crackle, aniplex, ........................ - Sony - собственик на над 30 телевизионни канала - Sony - BPRL -software за бизнеса - Sony - колко от вас са ходили на IMAX? - Sony - уверен съм че си чувал за 3net. мисля да спра.Уверявам те Sony изобщо не са умряли за пазара с телефончета , просто това е още една възможност за правене на пари. [Quote]Не виждам нeщо интересно от тях [/Quote] аз лично виждам много интересни неща от тях.
  walkmen
 • 100 % съм на същото мнение (yes)
  milen888
 • Лошото е, че sony не са това което бяха преди 30, 20 или десет години. Не виждам нeщо интересно от тях от времето на махането на слогана им - it's a sony.
  vladovn
 • Аз някъде писах, че при телефоните Ериксон, (според мен) бяха по-успешни.
  geleto_