Появиха се пълните спецификации на Xiaomi Mi Mix 2S

Появиха се пълните спецификации на Xiaomi Mi Mix 2S

Xiaomi Mi MIX 2S вероятно ще бъде представен в края на месеца на мобилния конгрес, а междувременно в интернет се появиха и пълните му спецификации. От Xiaomi бяха рекламирали дисплея на предходния модел от серията като Full Screen 2.0, а сега ще бъде предложен Full Screen 3.0. На практика това означава, че дисплеят ще покрива още по-голяма част от предната част на устройството и ще има още по-тънки рамки. Според изображението камерата е преместена в горния десен ъгъл на предния панел.

Аксесоари за:

Самият корпус пък ще бъде керамичен. Използването на процесора Snapdragon 845 е напълно очаквано, макар че Samsung вероятно отново ще има ексклузивен достъп до чиповете за период от няколко месеца. Споменава се и 256 GB UFS памет за приложения, което определено позиционира телефона във високия сегмент. Към всичко това се добавят 8 GB оперативна памет и двойна 12-мегапикселова камера с оптично приближение. Любопитното е, че и Xiaomi ще предложат на своите клиенти сензор за отпечатъци, който ще бъде позициониран под дисплея.

Изтеклите скици пък съответстват на появилите се по-рано рендери на Mi MIX 2S. Естествено трябва да се уточни, че всичко това е все още в сферата на слуховете и финалните параметри на телефона може да се окажат различни – например по-ранните рендери показват единична основна камера, а освен това не се споменаваше сензор за отпечатъци под дисплея. Междувременно се появиха и снимки, за които се твърди, че са официални и те потвърждават появилата се информация за устройство.

Източник: GizmoChina (1), (2)

 • Слушалката още при Микс 2 е оправена, като експерименталната джаджа с костната проводимост на звук е заменена от обикновен говорител. Той се ползва и за добавяне на стерео ефект заедно с основния. Нямам други забележки към сензора за близост ,освен че е скрит толкова добре че не г виждам къде е . :D. Вероятно е ултразвуков, под стъклото, но това не му пречи да работи добре.
  A4i
 • Е този е барнат - тънки рамки, измислено място за предната камера, премиум материал за корпуса. Дори и да оставим настрана яката карантия, пак си е нещо различно и хубаво. И ако са успели да пооправят от първия слушалката и проксимити сензора, направо е трепач. Обаче цената сигурно няма да ни хареса.
  ipolit
 • Нямаш големи основания точно за този модел на СяоМи. Когато Микс 1 излезе, отзивите бяха че буквално за един ден останалите телефони са преминали в графата морално остарели. Обявиха че телефона е експериментален и няма да има достатъчно количества, заради циркониев корпус. На производителя му трябваше почти година за да повиши обема на доставките. Микс 2 вече се предлага във вариант на циркониев моноблок и с алуминиева рамка от серия 700 сплав и циркониев заден панел. Иначе телефона е с глобална поддръжка на мобилни мрежи и с най-много вградени 4G брандове.
  A4i
 • Да, но вече сме 2018 и лично аз не виждам нищо иновативно в сегашния Микс. Колкото до материала, не визирах него, а телефоните по принцип.
  MEnergy
 • Колега, Микса е циркониев. Каква ластмаса те гони.
  A4i
 • Това с говорителя беше в първия Микс. И беше точно различното за което говориш по-горе.
  mobili