Снимки на Xiaomi Mi Mix 2s показват изрязан дисплей (обновена)

Снимки на Xiaomi Mi Mix 2s показват изрязан дисплей (обновена)

Xiaomi често се вдъхновява от Аpple за дизайна на своите продукти и софтуер и не е изключено да направи това пак в нова версия на безрамковия телефон Mi Mix 2. Към тази възможност ни насочват появили се в китайската социална мрежа Weibo снимки, за които се твърди, че показват телефон на име Xiaomi Mi Mix 2s. Кадрите разкриват телефон с изрязан в горната част дисплей, който силно напомня на най-характерната особеност на iPhone X.

По този начин компанията може да постави селфи камерата на по-подходящо място, защото в актуалния модел се намира в долната част под екрана. По този начин може да бъде намалена и долната рамка, за да може дисплеят да покрие по-голяма част от предната страна, но снимките не показват добре долната част. Засега няма потвърждение за автентичността на снимките и все още имаме съмнения дали не са компютърно манипулирани, но подобна възможност е силно вероятна.

Източник: Android Police

Ново

Оказва се, че снимките показват просто Mi Mix 2 с приложението XOutOf10, което добавя черна лента в горната част на екрана.