Тези снимки може би показват Xiaomi Mi 10 Pro 5G

Вече знаем, че Xiaomi ще представи новата си флагманска серия смартфони Mi 10 на 11 февруари, а сега благодарение на изтекла информация в китайската социална мрежа Weibo виждаме как може да изглежда Mi 10 Pro 5G. Снимките показват наличието на четворна основна камера, която включва 108-мегапикселов сензор, но липсва лентата, която видяхме наскоро.

Сред другите акценти от снимките са надпис Hi Res Audio, отвори за високоговорители в горната и долната част на корпуса, както и USB Type-C порт. По всичко изглежда, че няма да се разчита на селфи камера, която да е поставена в подвижен механизъм, а екранът ще има отвор за тази цел. Освен това дисплеят ще е извит от двете си страни.

Една от снимките показва заряден адаптер с мощност 65W, което ще постави смартфона сред моделите с поддръжка за най-висока мощност на зареждане, редом до Oppo Reno Ace. Разбира се, все още не можем да сме сигурни за автентичността на снимките, но очакваме през идните дни да се появи повече информация около новия модел.

Източник: Weibo