Появиха се промоционални кадри на Sony Xperia Z5

Появиха се промоционални кадри на Sony Xperia Z5

Броени дни преди 2 септември, когато в Берлин ще се състои пресконференцията на Sony Mobile, на която очакваме представянето на новите в серията Xperia Z, в интернет се появиха промоционални снимки на Xperia Z5. Според сайта Xperia Blog те са били публикувани случайно от екипа за социални медии на компанията, но очевидно е имало бързи потребители, които да ги запазят. Като цяло снимките отговарят на това, което знаем за телефона и потвърждават, че ще има нова камера с 1/2.3-инчов 23MP Exmor RS сензор и 6-елементна оптика.

Водоустойчивостта е потвърдена, а освен това кадрите показват и леко заоблената странична рамка, върху която е гравирана думата Xperia. Не е показан обаче странично разположения сензор за отпечатъци, който очакваме да е сред другите промени в телефона. Говори се, че освен него ще видим и Xperia Z5 Compact и по-голям модел с името Xperia Z5 Premium (или Z5 Plus).

Източник

 • Не ми харесва че премахнаха опцията за докинг станция. Също така за тия пари 32гб е минимум който трябва да имат. А даже трябва да е чисти 32 не с ОС.
  AntonV70
 • Дано да има доста по-големи подобрения спрямо Z3 compact, до 2 седмици да пускат в продажба на прилична цена между 850-1000лв за Z5 compact и да го вземаме, ако не поне с това се надявам да смъкне цената на Z3 compact и него да го вземаме.
  behroozwolf
 • Z серията съществува от февруари 2013 (Xperia Z), къде ги видя тия 3 години? Като не ти харесва кво прайш тука??? Има достатъчно теми за другите производители, които предлагат постоянно "нов" дизайн. Ако не виждаш разликата м/у Z и Z3+- бързо на доктор.
  Gosheto08
 • Самсунг и HTC като смениха дизайна, та са цъфнали и вързали сигурно... Надявам се най-после да са подобрили качеството на камерата.
  drimdiard
 • [Quote]И какво видя на снимките , което го няма в предишните модели? То бива бива дизайн ама от 3 години си седят на едно и също.... [/Quote] +1 Затова и са на загуба винаги. ..
  nikolaiii
 • Пак ли ще е със Snapdragon 810? Какъв ще е размера на екрана.
  Holon
 • И какво видя на снимките , което го няма в предишните модели? То бива бива дизайн ама от 3 години си седят на едно и също....
  bizz1@mail.bg
 • Като гледам снимките на 2-ри ще видим най-добрата Xperia до сега.
  Gosheto08