Появиха се снимки на Samsung Galaxy Note10 Lite

Появиха се снимки на Samsung Galaxy Note10 Lite

След като наскоро се появиха почти всички характеристики на бъдещия Galaxy Note10 Lite, а преди това видяхме и рендъри на устройството, сега са налични и реални снимки на смартфона. Те до голяма степен потвърждават досегашните ни очаквания по отношение на дизайна и показват поставен централно в горната част на екрана отвор за предната камера.

Препоръчани оферти

Основната камера е тройна и се намира в квадратна секция в горния ляв ъгъл на гърба. В задната част на корпуса липсва четец на отпечатъци, което означава, че той най-вероятно ще е вграден в екрана. Хардуерните бутони за управление на силата на звука и включване са отдясно на корпуса, а освен това виждаме и писалката S-Pen, която би трябвало да използва Bluetooth 5.1.

Според изтеклите досега данни, Galaxy Note10 Lite може да предложи AMOLED екран с диагонал 6.7 инча и резолюция Full HD+. Сред останалите параметри са чипсет Exynos 9810, 6GB RAM, 128GB памет за файлове и батерия с капацитет 4500 mAh с технология за бързо зареждане при 25W.

Предната камера най-вероятно ще е 32-мегапикселова, а основната ще включва три 12-мегапикселови сензора, към които ще има телефото и ултраширокоъгълен обективи. Очакваме Samsung да представи модела след броени дни по време на изложението за потребителска електроника CES, а според досегашните слухове цената му в Германия може да е около 609 евро.