Появиха се снимки на Moto G4

Появиха се снимки на Moto G4

Lenovo има свои планове за бъдещето на Motorola и вече уточни, че скоро ще спре да ползва името на американската компания като ще заложи основно на разпознаваемото Moto. Това съвсем не означава край за легендарната компания, на която дължим първия мобилен телефон, тъй като най-големия производител на компютри в света обяви, че ще повери управлението на цялото си мобилно портфолио именно на екипа на Motorola, който ще се занимава с дизайна, разработката и производството на бъдещите смартфони на Lenovo.

Докато очакваме да видим първите резултати от съвместната работа в интернет се появиха снимки, за които се твърди, че показват бъдещите модели в успешната бюджетна серия Moto G. Според информацията компанията се кани да пусне два модела в нея с имена Moto G4 и G4 Plus, което подсказва, че може би ще видим устройства с различен диагонал на дисплея. Името Moto G4 Plus беше споменато от Ивън Блас (@evleaks), който публикува снимка на долната част на телефона, съдържаща квадратен бутон, който вероятно е снабден със сензор за отпечатъци.

Наскоро се появи снимка на необявен телефон на Motorola с такъв бутон и най-вероятно това е именно Moto G4 Plus. Малко по-късно и френския сайт Nowhereelse публикува снимки на телефона от китайските социални мрежи, които дадоха по-добър поглед към въпросния бутон и цялостния дизайн на смартфона. Прави впечатление зоната на камерата, която съдържа няколко допълнителни сензора с неизвестно предназначение. Надяваме се, че скоро ще разберем всички подробности за телефона.

Източник: Nowhereelse

Препоръчани оферти